Izraelio medikai teigia, kad A.Sharonas – miršta

Izraelio medicinos centro „Šiba“ atstovai pareiškė, kad buvusio šalies ministro pirmininko Arielio Sharono, nuo 2006 m. esančio komos būklės, padėtis drastiškai pablogėjo – jis netoli mirties. Apie A.Sharono sveikatos pablogėjimą sužinota ketvirtadienį vakare. Per naktį jokių žinių iš Izraelio gydytojų apie A.Sharono būklės pasikeitimus nebuvo, rašo newsru.com.

Pirmą kartą apie pablogėjusią A.Sharono, 8 metus esančio komos būklės, sveikatą ligoninės atstovai pranešė sausio 1 d.<br>AP nuotr.
Pirmą kartą apie pablogėjusią A.Sharono, 8 metus esančio komos būklės, sveikatą ligoninės atstovai pranešė sausio 1 d.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2014, 11:00 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:43 PM

Netoli Tel Avivo esančiame medicinos centre „Šiba“ budi A.Sharono sūnūs Omri ir Giladas, taip pat buvusio premjero draugai ir giminaičiai. Pirmieji Izraelio laikraščių puslapiai penktadienį skirti A.Sharonui.

Pirmą kartą apie pablogėjusią A.Sharono, 8 metus esančio komos būklės, sveikatą ligoninės atstovai pranešė sausio 1 d. Pranešta, kad pacientui nustojo veikti inkstai, dėl to kilo ir kitų vidaus organų problemų.

Kitą dieną paaiškėjo, kad šeima priėmė sprendimą nebetęsti A.Sharono gydymo, tačiau jis liko prijungtas prie gyvybę palaikančių aparatų. Jo gydymui vadovaujantis profesorius pažymėjo, kad 85 m. paciento būklė kritinė.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.