H.Clinton teko saugotis į ją paleisto bato

Buvusiai JAV valstybės sekretorei Hillary Clinton skaitant paskaitą Las

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Apr 11, 2014, 10:53 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:50 PM

Konferenciją surengė Pramonės atliekų perdirbimo institutas, kurio veikloje dalyvauja apie 1700 kompanijų. Be H.Clinton, renginyje kalbėjo vienas iš „Apple” kompanijos įkūrėjų Steve'as Wozniakas, praneša „USA Today”.

Incidento kaltininkė - moteris, kurios, pasak organizatorių, nebuvo akredituotų svečių sąraše. Instituto atstovas Markas Carpenteris žurnalistams papasakojo, kad apsaugos darbuotojai mėgino pastoti kelią nekviestai viešniai, bet šiai pavyko prasibrauti prie scenos. Moteris metė į H.Clinton batą, tačiau šis praskriejo pro politikės galvą. Pažeidėja iškart buvo sulaikyta, jos pavardė neskelbiama, praneša CNN. Poelgio motyvai taip pat nežinomi.

Buvusi JAV valstybės sekretorė, kuriai 66-eri, į išpuolį pažiūrėjo su humoru. „Dieve mano, aš ir nežinojau, kad atliekų utilizavimas - toks diskutuotinas klausimas”, - kandžiai pareiškė H.Clinton. „Visa laimė, kad ji nežaidė softbolo, kaip kad aš”, - pridūrė politikė.

H.Clinton skaito mokamas paskaitas ir baigia naują knygą apie savo darbą JAV valstybės departamente. Neseniai ji pareiškė svarstanti galimybę balotiruotis į prezidento postą 2016 metais.

 Moteris, kurios nemalonę užsitraukė H.Clinton, iš karto po incidento buvo sulaikyta. 

Nei policija, nei renginio organizatoriai incidento nekomentavo ir daugiau jokių detalių nepateikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.