Vokietijoje tris žmones peiliu sužeidęs vyras žuvo avarijoje

Tuomet įsiutęs nusikaltėlis užpuolė toje pačioje automagistralėje Achenas-Kelnas automobilių stovėjimo aikštelėje buvusį vilkiko vairuotoją iš Lietuvos ir jį sunkiai sužeidė.

Daugiau nuotraukų (1)

Angelė Digaitytė

Jun 25, 2014, 11:27 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:26 PM

Tuomet įsiutęs nusikaltėlis užpuolė toje pačioje automagistralėje Achenas-Kelnas automobilių stovėjimo aikštelėje buvusį vilkiko vairuotoją iš Lietuvos ir jį sunkiai sužeidė.

Nelaimėlis gydomas ligoninėje. Jo gyvybei pavojus negresia. Apie lietuvį kol kas daugiau duomenų neskelbiama. Kai nepažįstamasis ėjo į kitą automagistralės pusę, jį netikėtai partrenkė automobilis. Nusikaltėlis žuvo vietoje. Vokiečių policija bando identifikuoti žuvusįjį. Acheno prokuratūros atstovas spaudai pranešė, jog nusikaltimą įvykdęs angliakalbis vyras galėjo būti kilęs iš Airijos ar Didžiosios Britanijos.

Anglijos institucijos atsiuntė nuotrauką, turėsiančią padėti tiksliau nustatyti tapatybę. Be to, žuvusiojo drabužiuose rastas dokumentas, priklausęs žmogui, ką tik paleistam iš kalėjimo.

Ar jis pats buvo kalėjime, ar tai kito asmens dokumentai, Acheno policija dar aiškinasi. Pedantiški vokiečiai, net ir turėdami preliminarių duomenų, įvardinti nusikaltėlį galėtų tik po pirštų antspaudų ar DNR tyrimų.

Policijai neaiškus ir nusikaltimo motyvas.

Airių informacinis portalas irishexaminer.com įvardija drąsiau. Jo duomenimis, žuvęs nusikaltėlis – tai 27 metų 23 kartus teistas airis Enda McLoughlinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.