Šiaurės Korėja išsityčiojo iš J. Kerry išvaizdos

Šiaurės Korėjos nacionalinės

Posėdžio metu JAV valstybės sekretorius vadintas „laukiniu šunimi su šlykščiai įdubusiais skruostais“.<br>Reuters nuotr.
Posėdžio metu JAV valstybės sekretorius vadintas „laukiniu šunimi su šlykščiai įdubusiais skruostais“.<br>Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 20, 2014, 11:22 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 1:21 PM

Neįvardijamas gynybos komisijos narys posėdžio metu smarkiai sukritikavo Dž. Kerio anksčiau išsakytas pastabas apie žmogaus teisių padėtį Šiaurės Korėjoje ir Pchenjano vykdomas branduolines bei raketines programas.

Posėdžio metu JAV valstybės sekretorius vadintas „laukiniu šunimi su šlykščiai įdubusiais skruostais“, taip pat „vilku avies kailyje“, kuris planuoja karinę invaziją į Šiaurės Korėją.

Pastaraisiais mėnesiais Šiaurės Korėjos pareigūnai ir žiniasklaida itin dažnai užsipuldavo JAV ir Pietų Korėjos pareigūnus. JAV prezidentas Barackas Obama ne kartą išvadintas „beždžione“, o Pietų Korėjos vadovė Park Geun-hye - laisvo elgesio moterimi.

Pietų Korėjos politiniai aktyvistai savo protestuose Šiaurės Korėjos lyderį Kim Jong Uną dažnai vaizduoja kaip kiaulę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.