Garsus Holivudo režisierius svajoja sukurti filmą apie V.Putiną

Kairiųjų pažiūrų Holivudo

Kairiųjų pažiūrų Holivudo režisierius Oliveris Stone'as interviu naujienų agentūrai „RIA Novosti“ pareiškė, kad norėtų sukurti filmą apie Vladimirą Putiną.
Kairiųjų pažiūrų Holivudo režisierius Oliveris Stone'as interviu naujienų agentūrai „RIA Novosti“ pareiškė, kad norėtų sukurti filmą apie Vladimirą Putiną.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2014-11-06 13:47, atnaujinta 2018-01-22 04:02

Pasak jo, tai turėtų būti ne vaidybinis, bet dokumentinis filmas.

„Aš paimčiau iš jo (Putino) interviu, kad parodyčiau tą požiūrį, kurio amerikiečiai nenori girdėti. Norėčiau sukurti apie jį dokumentinę juostą“, - teigė O. Stounas.

Kremliaus atstovai pareiškė, kad režisierius informavo Rusijos prezidentą apie savo ketinimus. O. Stounas atvyko į Maskvą galutinai suderinti savo naujojo filmo apie buvusį JAV specialiųjų tarnybų darbuotoją Edward Snowden scenarijaus. Juosta vadinsis „Snoudeno bylos“ („The Snowden Files“). Ją ketinama pradėti filmuoti ateinančių metų pradžioje.

O. Stounas yra pelnęs tris „Oskarus“. Tarp jo darbų - kino filmai „Būrys“, „Volstritas“, „Gimęs liepos 4-ąją“, „Gimę žudyti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.