„Įteisinti vagys“ iš viso pasaulio renkasi į sueigą Maskvoje

Į Rusijos sostinę Maskvą pradėjo rinktis įtakingi „įteisinti vagys“ iš Nepriklausomų valstybių sąjungos (NVS) ir Europos šalių. Jie turi dalyvauti pačiame didžiausiame per pastaruosius keletą metų „kriminalinio pasaulio generolų“ subuvime, rašo Rusijos federalinės informacinės analitinės agentūros „Rosbalt“ svetainė.

Laiškus su priimtais nutarimais pasirašys daugiau kaip šimtas įtakingiausių „įteisintų vagių“.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Laiškus su priimtais nutarimais pasirašys daugiau kaip šimtas įtakingiausių „įteisintų vagių“.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 27, 2014, 6:53 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 3:53 AM

Kaip papasakojo „Rosbalt“ šaltinis teisėsaugos institucijose, per praėjusias dienas į Maskvą atvyko kelios dešimtys įtakingų „įteisintųjų“. Tarp jų – Davidas Sebiskveradzė („Dato“), kuris jau daug metų gyvena Graikijoje ir pastaruoju metu tvarko mafijos reikalus keliose Europos šalyse, taip pat atvyko Važa Biganišvili. Jis gyvena Europoje ir Kazachstane ir turi didelį autoritetą tarp nusikalstamo pasaulio atstovų, įsikūrusių Senojo žemyno šalyse.

Visi „įteisintieji“ turi tapti pačio didžiausio banditų susirinkimo, kurį ketinama surengti artimiausiu laiku, dalyviais. „Tiksli data dar nenustatyta, renginys greičiausiai įvyks iki Naujųjų metų, - papasakojo agentūros šaltinis. – Jeigu, žinoma, specialiosios tarnybos ir teisėsaugos institucijos nenuspręs sutrukdyti sueigai“.

Į „sueigą“ sukvietė visų Rusijos mafijos bosų bosas Zacharijus Kalašovas („Šakro molodoj“- Jaunasis Šakro). Pagal Z.Kalašovo planą per susiėjimą mafijoziai aptars didesnius konfliktus savo aplinkoje, o taip pat kritikuos gangsterius, priimtus į „šeimą“ po 2008 metų.

Galutiniai sprendimai visais klausimais bus įforminti specialių laiškų (maliavų) forma, kurie bus išsiuntinėti į įkalinimo vietas. Kadangi laiškus pasirašys daugiau kaip šimtas įtakingiausių „įteisintų vagių“, šiais sprendimais, ne taip kaip ankstesniais, niekas kriminaliniame pasaulyje negalės suabejoti. Parengė Leonas Grybauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.