Mariupolyje – gedulas, o V.Ušackas su S.Ivanovu žaidžia krepšinį

Europos Sąjungos (ES) ambasadorius Maskvoje Vygaudas Ušackas privertė suglumti jo sekėjus ir draugus socialiniame tinkle „Facebook“. Kol Rusijos remiami teroristai sėja paniką bei baimę Mariupolyje ir šaudo į taikius gyventojus, V.Ušackas Rusijoje žaidžia krepšinį su rusų politikais.

V.Ušackas su rusų politikais ir verslininkais žaidė krepšinį.<br>„Facebook“ nuotr.
V.Ušackas su rusų politikais ir verslininkais žaidė krepšinį.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 25, 2015, 7:41 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 2:49 AM

„Krepšinio diplomatija Maskvoje. Žaidžiau vienoje komandoje su Sergejumi Ivanovu (aut.past. Kremliaus administracijos vadovas), Aleksandru Novaku (aut.past. energetikos ministras) ir kitais. Būtų gerai, jei suprastume vienas kitą politikoje taip, kaip krepšinio aikštelėje...

Studentų dienos proga (MGU įkūrimo 260-čio) laimėjome krepšinio varžybas 77-74, dalyvaujant būsimiems profesionalams, dabartiniams vyriausybės ir verslo atstovams“, – rašo ambasadorius.

Tokia ambasadoriaus žinutė nustebino jo draugus. Kai kurie primena, kad šiuo metu Ukrainoje vyksta ciniškas Rusijos remiamas karas, o šeštadienį Mariupolyje žuvo mažiausiai 30 žmonių, tarp jų – daugybė civilių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.