B. Netanyahu paskambino Palestinos prezidentui M. Abbassui

Izraelio ministras pirmininkas

B.Netanyahu (nuotr.) pasakė M.Abbasui, kad „kiekvienas Izraelyje yra sukrėstas smerktino terorizmo prieš Dawabsha'os šeimą“.<br>AP nuotr. iš archyvo
B.Netanyahu (nuotr.) pasakė M.Abbasui, kad „kiekvienas Izraelyje yra sukrėstas smerktino terorizmo prieš Dawabsha'os šeimą“.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 31, 2015, 6:27 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 12:13 PM

B.Netanyahu pasakė M.Abbasui, kad „kiekvienas Izraelyje yra sukrėstas smerktino terorizmo prieš Dawabsha'os šeimą“ ir pusantro mėnesio kūdikio Ali Saado Dawabshos žūties, sakoma premjero tarnybos pranešime.

„Mes turime kovoti su terorizmu kartu, nepaisant iš kurios pusės jis reiškiasi,“, – nurodė Izraelio premjeras.

B.Netanyahu M.Abbasui dar pasakė nurodęs Izraelio saugumo pajėgoms panaudoti „visas priemones žudikams surasti“.

Po pokalbio su M.Abbasu B.Netanyahu aplankė Izraelio ligoninę, kur nuo stiprių nudegimų gydomi A.S.Dawabshos motina ir brolis.

Pastarąjį kartą abu lyderiai kalbėjosi liepos 17 dieną, kai B.Netanyahu telefonu pasveikino M.Abbasą su musulmonų pasninko mėnesio Ramadano pabaiga.

Anksčiau palestiniečių saugumo pareigūnai pranešė, kad keturi užpuolikai, veikiausiai žydų naujakuriai, padegė du namus prie įvažiavimo į Dumos kaimą ir išmargino jo sienas grafičiais, o vėliau pabėgo į netoliese esančią nausėdiją.

Pasak kariškių, užpuolikai sviedė į minėtus namus kelias Molotovo kokteiliais vadinamas padegamąsias bombas; viename name žuvo mažas vaikas, keturi tos šeimos nariai buvo sužeisti. Antrajame atakuotame name tuo metu žmonių nebuvo. Ant sienų atsirado užrašų žydų rašmenimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: A. Valinskas ir A. Zuokas apie rinkimus ir vatnikus