Kol vieni pareigūnai gaudė džihadistus, kiti šėlo orgijoje

Paskelbta sensacinga naujiena, kad tuo metu, kai gausios policijos pajėgos Briuselyje ieškojo Paryžiaus teroristų, aštuoni kariai ir dvi policininkės siautėjo orgijoje, rašo „The Daily Mail“.

Teigiama, kad komisariate vykusioje orgijoje dalyvavo aštuoni kareiviai ir dvi pareigūnės.<br>„AFP“/“Scanpix“ nuotr.
Teigiama, kad komisariate vykusioje orgijoje dalyvavo aštuoni kareiviai ir dvi pareigūnės.<br>„AFP“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 30, 2015, 6:02 PM, atnaujinta Sep 26, 2017, 2:19 PM

Pranešama, kad incidentas įvyko Ganshoreno policijos komisariate, kuris yra netoli Molenbeko rajono. Ten po lapkričio 13-osios išpuolių, per kuriuos žuvo 130 žmonių, daugybė policijos pareigūnų ieškojo ieškojo įtariamųjų.

Praėjusį mėnesį, kai Briuselis buvo uždarytas, per dvi savaites komisariate buvo iki 20 karių, Dabar policija pradėjo šių kaltinimų tyrimą.

Ganshoreno komisariatas buvo paverstas laikinu bendrabučiu Belgijos sostinės gatvėse patruliavusiems kareiviams, kai ji buvo uždaryta, o vyriausybė paskelbė ketvirtą teroro aktų grėsmės lygį.

Tuo metu buvo uždarytos visos Briuselio metro linijos ir atšaukti tokie renginiai, kaip futbolo rungtynės. Mieste buvusiems žmonėms buvo liepta vengti judrių viešų vietų.

Policija nekomentavo kaltinimų dėl šios orgijos, tačiau patvirtino, kad buvo pradėtas tyrimas bei, kad tuo metu Ganshoreno komisariate buvo nuo 15 iki 20 karių.

Apie šį incidentą pirmiausia pranešė laikraštis „La Derniere Heure“, kuris teigė, kadpirmas policijos nuovados aukštas buvo paverstas bendrabučiu kareiviams.

Lapkričio 13-osios išpuoliai nusinešė 130 žmonių gyvybę. 90 aukų buvo nužudyta koncertų salėje „Bataclan“, kur tuo metu koncertavo roko grupė „Eagles of Death Metal“.

Keli šių atakų teroristai gyveno liūdnai pagarsėjusiame Molenbeko rajone. Tarp jų ir, kaip manoma, vadeiva Abdelhamidas Abaaoudas, kuris žuvo per Prancūzijos policijos reidą.

Vakar taip pat buvo pranešta, kad savaitgalį buvo sulaikyti du įtariami „Islamo valstybės“ (IV) kovotojai. Manoma, kad jie planavo išpuolius Briuselyje Naujųjų metų naktį.

Taip pat buvo konfiskuotos ir šiuo metu tiriamos karinio stiliaus uniformos treniruotėms, IV propaganda ir kompiuterinė medžiaga. Iš viso šeši žmonės buvo apklausti, bet vėliau šeši iš jų paleisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.