Nupjovė vaikinui galvą, nes šis klausėsi vakarietiškos muzikos

Irake „Islamo valstybės“ (IV)

Vasario 8 d. buvo pranešta, kad „Islamo valstybės“ smogikai Irako šiaurėje esančiame Mosulo mieste nužudė 300 žmonių.<br>AP asociatyvi nuotr.
Vasario 8 d. buvo pranešta, kad „Islamo valstybės“ smogikai Irako šiaurėje esančiame Mosulo mieste nužudė 300 žmonių.<br>AP asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2016, 2:28 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 3:40 PM

Islamistai sulaikė Ayhamą Husseiną su ausinuku Mosule, kuris yra viena iš jų tvirtovių. Šariato teismas nuteisė paauglį vieša mirties bausme. Nuosprendis buvo įvykdytas vietos gyventojų akivaizdoje. Po egzekucijos paauglio lavonas buvo grąžintas artimiesiems.

IV kontroliuojamose teritorijose draudžiama groti muzikos instrumentais ir dainuoti pagal muziką. O atlikti našidus džihadistai leidžia.

Vasario 8 d. buvo pranešta, kad „Islamo valstybės“ smogikai Irako šiaurėje esančiame Mosulo mieste nužudė 300 žmonių. Tarp aukų – buvę policijos pareigūnai, kariškiai, taip pat civiliai aktyvistai. Jų palaikai buvo rasti bendrame kape Mosulo priemiestyje.

Sausio 28 d. Irako mieste Ramadyje šalies centrinėje dalyje bendrame kape buvo rasti 40 žmonių, kuriuos, kaip manoma, nužudė IV smogikai, palaikai. Tarp aukų buvo moterų ir vaikų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.