G. Depardieu vėl įrodinėja savo meilę Rusijai: neima net pensijos

Į Rusiją pabėgęs garsus prancūzų aktorius Gerard'as Depardieu pajuto pavydą veiksmo filmų ekrano žvaigždei Stevenui Seagalui. Prancūzakalbis pradėjo reikalauti dėmesio ir įrodinėti savo meilę Kremliui tą pačią dieną, kai S.Seagalas tapo Rusijos piliečiu.

G.Depardieu neima pensijos Rusijoje.<br>„RIA Novosti“ nuotr.
G.Depardieu neima pensijos Rusijoje.<br>„RIA Novosti“ nuotr.
G.Depardieu neima pensijos Rusijoje.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
G.Depardieu neima pensijos Rusijoje.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
S.Seagalas irgi tapo Rusijos piliečiu.<br>„Sputnik“/“Scanpix“ nuotr.
S.Seagalas irgi tapo Rusijos piliečiu.<br>„Sputnik“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 4, 2016, 8:25 PM, atnaujinta May 9, 2017, 2:36 PM

64-metis S.Seagalas oficialiai tapo Rusijos piliečiu ketvirtadienį, o tą dieną 67-erių G.Depardieu – kuris yra Rusijos pilietis nuo 2013 metų – nusprendė pasauliui priminti ir apie save, rašo „The Moscow Times“.

G.Depardieu atstovas Arno Frillas paskelbė, kad rusu patapęs prancūzų aktorius nuolankiai trejus metus moka mokesčius Rusijoje. Be to, žvaigždė esą toks geraširdis, kad net atsisako gauti pensiją. Tiesa, ši yra vos 5 tūkst. rublių (70,6 eurų) per mėnesį dydžio.

„G.Depardieu moka mokesčius, kai uždirba pinigų Rusijoje, tačiau jis neima pensijos, – švelniai padlaižiaudamas savo bosui kalbėjo A.Frillas. – Jis visur keliauja ir sako, kaip jam patinka būti Rusijoje. Tai jo antroji tėvynė. Su G.Depardieu galima ištisas valandas kalbėti apie Puškiną, Rusiją ir jos istoriją“.

Anot A.Frillo, G.Depardieu asmeniškai nepažįsta S.Seagalo. Prancūzų kilmės aktorius pernai gegužę teigė, kad buvo „pasiryžęs mirti dėl Rusijos“ – šalies, į kurią jis skuodė vengdamas aukštų Prancūzijos pajamų mokesčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.