Princas Harry išbandė naują vaidmenį: ėmė interviu iš Baracko Obamos

Jungtinės Karalystės princas Harry išbandė jėgas žurnalisto vaidmenyje. Jam teko imti interviu iš visai nelengvo svečio – buvusio JAV prezidento Baracko Obamos. 

Princas Harry patikino, kad buvęs prezidentas gali kalbėti, kaip jam patinka, tačiau jeigu tarp atsakymų darys ilgas pauzes, jam teks pamatyti piktą jo veidą.<br> Reuters/Scanpix nuotr. 
Princas Harry patikino, kad buvęs prezidentas gali kalbėti, kaip jam patinka, tačiau jeigu tarp atsakymų darys ilgas pauzes, jam teks pamatyti piktą jo veidą.<br> Reuters/Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2017, 5:27 PM

Rugsėjį įrašytas pokalbis BBC „Radio 4“ bus transliuojamas gruodžio 27 dieną. Sekmadienį paviešintame vaizdo įraše B.Obama pokštauja su karališkosios šeimos nariu. 

„Ar man reikia lėčiau kalbėti? O gal reikia britiško akcento?“ – klausinėjo politikas. 

Princas Harry patikino, kad buvęs prezidentas gali kalbėti, kaip jam patinka, tačiau jeigu tarp atsakymų darys ilgas pauzes, jam teks pamatyti piktą jo veidą. 

„O, tikrai nenoriu pamatyti šio veido“, – juokavo B.Obama, kai princas parodė, kaip į tai reaguotų. 

Pats princas, paklaustas, ar norėtų su juo apsikeisti vietomis, patikino, kad tikrai mieliau atliktų žurnalisto vaidmenį.

B.Obama interviu pasako apie tai, kaip jam sekasi gyventi pabaigus JAV prezidento kadenciją. 

Princas Harry ir buvęs JAV prezidentas jau kelerius metus yra puikūs draugai, kartu lankėsi Kanadoje surengtose karo veteranų žaidynėse „Invictus Games“. Šis interviu taip pat skirtas šiam renginiui reklamuoti.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.