Konfliktas tarp Rusijos ir JAV stiprėja: gali sutrikti oro susisiekimas tarp šalių

Rusijos užsienio reikalų ministerija pareiškė, jog JAV vizų išdavimas Rusijoje tapo apgailėtinas, ir perspėjo, kad gali sutrikti tiesioginis oro susisiekimas tarp šalių.

 Anot Rusijos URM, tokia padėtis gali priversti didžiausią šalies oro bendrovę „Aeroflot“ atsisakyti tiesioginių skrydžių į JAV.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
 Anot Rusijos URM, tokia padėtis gali priversti didžiausią šalies oro bendrovę „Aeroflot“ atsisakyti tiesioginių skrydžių į JAV.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 20, 2018, 9:32 AM

„JAV vizų išdavimas Rusijoje tapo išties apgailėtinas. Oficialus laukimo terminas pokalbiui dėl vizos, pernai rugpjūtį padidėjęs iki 85 dienų, dabar pailgėjo iki 250 dienų, tai yra iki aštuonių mėnesių. Taigi, kreiptis dėl vizų tapo beprasmiška“, - teigiama Rusijos URM pranešime.

Anot Rusijos URM, tokia padėtis gali priversti didžiausią šalies oro bendrovę „Aeroflot“ atsisakyti tiesioginių skrydžių į JAV.

„Aeroflot“, kuris vienintelis užtikrina tiesioginį oro susisiekimą tarp Rusijos ir JAV, gali būti priverstas jo atsisakyti, nes ir jo ekipažų nariai susiduria su JAV vizų gavimo problemomis“, - teigiama pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.