Sirijos režimas perėmė svarbaus pasienio su Jordanija posto kontrolę

Sirijos režimo ir jo sąjungininkės Rusijos pajėgos penktadienį perėmė svarbaus pietinio pasienio su Jordanija posto kontrolę, praėjus trejiems metams po to, kai jį užėmė sukilėliai, pranešė padėtį Sirijoje stebinti organizacija.

 Sirijos režimo ir jo sąjungininkės Rusijos pajėgos penktadienį perėmė svarbaus pietinio pasienio su Jordanija posto kontrolę.<br> AP nuotr.
 Sirijos režimo ir jo sąjungininkės Rusijos pajėgos penktadienį perėmė svarbaus pietinio pasienio su Jordanija posto kontrolę.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-06 18:38

„Automobiliai su rusų karo policija ir Sirijos vyriausybės pasienio administracijos atstovais įvažiavo į Nasibo pasienio perėjos punktą be jokių kovų“, – sakė Didžiojoje Britanijoje įsikūrusios organizacijos „Syrian Observatory for Human Rights“ (SOHR) vadovas Rami Abdel Rahmanas.

Tai įvyko sukilėliams paskelbus, kad beveik pasiekė susitarimą su Maskva dėl vienos teritorijos Pietų Sirijoje kontrolės perdavimo. Birželio 19-ąją Rusijos remiamos Damasko režimo pajėgos pradėjo intensyvų sukilėlių kontroliuojamų teritorijų puolimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: A. Valinskas ir A. Zuokas apie rinkimus ir vatnikus