Jaroslawas Kaczynskis nori, kad Lenkija būtų kaip vakarinės ES šalys

Lenkijos konservatorių partijos, kurios politika nulėmė virtinę konfliktų su Europos Sąjunga, lyderis sekmadienį pareiškė norintis, kad jo šalis per ateinančius du dešimtmečius „visais aspektais“ taptų kaip vakarinės ES šalys.

 Pasak J.Kaczynskio, lenkai „nori būti Europos Sąjungoje“,nes tai yra būdas gerinti jų pragyvenimo standartus. <br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Pasak J.Kaczynskio, lenkai „nori būti Europos Sąjungoje“,nes tai yra būdas gerinti jų pragyvenimo standartus. <br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 2, 2018, 4:13 PM

Jaroslawo Kaczynskio sekmadienio pareiškimu prasidėjo partijos „Teisė ir teisingumas“ (TTP) rinkimų kampanija prieš spalio 21 dieną planuojamus vietos valdžios rinkimus. Juose TTP nori sustiprinti ir taip tvirtas savo pozicijas valdžioje.

Partijos kritika dėl ES taisyklių ir jos vykdoma teismų sistemos pertvarka kėlė klausimų dėl teisinės valstybės principo Lenkijoje ir šalies atsidavimo blokui.

Pasak J.Kaczynskio, lenkai „nori būti Europos Sąjungoje“, nes tai yra būdas gerinti jų pragyvenimo standartus.

 

uzsienis@bns.lt, +370 5 205 8525 – Užsienio naujienų skyrius 021657

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.