Lesbiečių porą žiauriai sumušė autobuse, nes moterys atsisakė bučiuotis

Londono policija ieško liudininkų, mačiusių, kaip autobuse buvo sumuštos ir apiplėštos dvi moterys lesbietės.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2019, 5:07 PM, atnaujinta Jun 8, 2019, 4:43 PM

Šis incidentas įvyko gegužės 30-osios paryčiais autobuse, važiavusiame Londono Kamdeno rajone. Viena iš nukentėjusiųjų Melania Geymonat socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė nuotrauką, kurioje ji matoma kraujuojanti kartu su drauge Chris.

„Kai moterys sėdėjo antrame aukšte, prie jų priėjo keturi vyrai ir pradėjo laidyti gašlius ir homofobiškus komentarus, – rašoma policijos pranešime, kurį cituoja JAV televizija CNN. – Vėliau jie užpuolė moteris ir kelis kartus joms smogė, o po to pabėgo iš autobuso. Per išpuolį buvo pavogtas telefonas ir rankinė.“

Pranešime taip pat nurodoma, kad nukentėjusiosios buvo išvežtos į ligoninę dėl veido sumušimų.

M.Geymonat savo „Facebook“ paskyroje rašė, kad vyrai pradėjo prie jų priekabiauti pamatę, kad moterys bučiuojasi.

„Jie pradėjo elgtis chuliganiškai, reikalavo iš mūsų bučiuotis, kad jie galėtų tuo pasimėgauti, vadino mus lesbietėmis ir aptarinėjo sekso pozas“, – rašė moteris.

Ji teigė bandžiusi pajuokauti, kad sušvelnintų situaciją, bet vyrai toliau priekabiavo ir mėtė jiems monetas.

„Toliau aš pamačiau Chris kovojančią su jais autobuso viduryje, – pasakojo M.Geymonat. – Aš impulsyviai puoliau prie jų ir pamačiau, kad jos veidas yra kruvinas, o trys vyrai ją muša. Netrukus jie smogė ir man.“

M.Geymonat teigė neprisimenanti, ar buvo praradusi sąmonę. Moteris prisimena, kad autobusas sustojo, ir atvyko policija.

„Dar nežinau, ar mano nosis lūžo. Aš negalėjau eiti į darbą. Bet labiausiai mane liūdina tai, kad smurtas tapo įprastu dalyku“, – „Facebook“ paskyroje rašė M.Geymonat.

Į šį incidentą sureagavo Londono meras Sadiqas Khanas. Socialiniame tinkle „Twitter“ jis parašė: „Neapykantos nusikaltimai prieš LGBT bendruomenę Londone nebus toleruojami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.