Iškrypėliui pareigūnui už seksą su dėl pažeidimų sustabdytomis moterimis – skaudi bausmė

Policijos pareigūnas, manipuliavęs situacija ir pasinaudojęs savo pareigomis sulaukė bausmės. Vyras ilgą laiką užsiimdavo seksu su jo sulaikytomis moterimis, kurios negalėjo jam pasipriešinti.

 Iškrypėliui pareigūnui už seksą su dėl pažeidimų sustabdytomis moterimis – skaudi bausmė.<br> 123rf.com asociatyvi nuotr.
 Iškrypėliui pareigūnui už seksą su dėl pažeidimų sustabdytomis moterimis – skaudi bausmė.<br> 123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 26, 2019, 6:13 AM, atnaujinta Aug 2, 2019, 10:26 AM

36-erių policininkas savo aukas susekdavo per socialinius tinklus, o tada pasinaudojęs policijos turimais įrašais, susirasdavo jų kontaktus ir bent vienai moteriai siuntė savo genitalijų nuotraukas.

Iš Sautporto (jungtinė Karalystė) kilęs Ben Murphy prisipažino, kad sustabdęs kelių eismo taisykles pažeidusias moteris jis elgėsi netinkamai ir išrašydavo joms mažesnes baudas, rašo bbc.com.

Buvęs eismo pareigūnas gegužės mėnesį atsistatydino po 13 metų tarnybos, tačiau po teismo sprendimo buvo oficialiai pašalintas iš pareigūnų gretų.

Jis prisipažino kaltas dėl 10 nusikaltimų prieš pažeidžiamas moteris. Teisme buvo atskleista, kad vyras įsitraukdavo į savo darbe nusižiūrėtų aukų gyvenimą, su dviem iš jų jis užsiiminėjo seksu, dar vienai siuntė intymias savo nuotraukas.

Buvęs pareigūnas pasinaudojo informacija, kad dvi moterys neseniai neteko savo ilgamečių partnerių ir su pažeidžiamomis aukomis užmezgė intymius santykius.

Teisme moterys pareigūną apibūdino kaip „plėšrūną, kuris manipuliavo ir išnaudojo jas seksualiai“.

Dar eidamas tarnybą policijos pareigūnas buvo nusižiūrėjęs 8 naujas aukas, kurias sustabdęs už rimtus pažeidimus išrašė baudas tik už tai, kad nesegėjo saugos diržų.

Teisme buvo pateikti įrodymai, kad tarnybą ėjęs pareigūnas naudojosi policijos turimais dokumentais ir šaltiniais, kad gautų informaciją apie moteris, kurioms skyrė baudas.

13 metų pareigūnu dirbęs vyras įkliuvo 2017 metais, kai slaugė, kuriai jis siuntė intymias žinutes ir nuotraukas, kreipėsi į policiją ir ši pradėjo tyrimą.

B.Murphy advokatas teisme tvirtino, kad jo ginamasis turėjo įvairių problemų, įskaitant tai, kad jo penkerių metų dukrytei neseniai buvo diagnozuota sunki ir nepagydoma liga, o pareigūno psichologinėje ataskaitoje buvo nurodyta, kad jis linkęs į savidestrukciją.

Teismo teisėjas, sklebdamas verdiktą pasakė: „Tu išdavei savo ženklelį“.

Liverpulio Karališkas teismas už tokius nusikaltimus nuteisė buvusį pareigūna B.Murphy 28 mėnesiams kalėjimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.