Rusijos Altajaus krašte susidūrus dviem mikroautobusams žuvo aštuoni žmonės

Rusijos Sibiro Altajaus krašte šeštadienį susidūrus dviem mikroautobusams, žuvo aštuoni žmonės, o dar aštuoni buvo sužeisti ir yra gydomi ligoninėje, pranešė pareigūnai.

 Rusijos Altajaus krašto valdžia Topčichos rajone įvedė vietinę nepaprastąją padėtį, kad galėtų naudotis atitinkamais resursais.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Rusijos Altajaus krašto valdžia Topčichos rajone įvedė vietinę nepaprastąją padėtį, kad galėtų naudotis atitinkamais resursais.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 26, 2019, 3:16 PM

Avarija Topčichos rajone įvyko vienam mikroautobusui išvažiavus į priešpriešinio eismo juostą.

„Nustatyta, kad autobusu FIAT, priklausiusiu Aleisko rajono administracijai, vyko tarnybinė ansamblio „Sudaruška“ artistų kelionė maršrutu „Aleisko rajono Kabakovo kaimas–Barnaulo miestas“. Licencijos tam nėra“, – pranešė federalinė transporto priežiūros tarnyba „Rostransnadzor“.

Rusijos Altajaus krašto valdžia Topčichos rajone įvedė vietinę nepaprastąją padėtį, kad galėtų naudotis atitinkamais resursais.

Žuvusiųjų ir sužeistųjų artimiesiems teikiama psichologinė ir socialinė pagalba. Krašto valdžia Aleisko rajone, iš kurio yra žuvusieji, pirmadienį skelbia gedulo diena.

Laidotuvių išlaidas padengs vietos savivaldybė ir socialinės apsaugos tarnyba, sakoma krašto administracijos pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.