Toronto meras atsistatydino dėl nesantuokinių ryšių su biuro darbuotoja

Toronto meras Johnas Tory penktadienį vakare atsistatydino, prisipažinęs apie nesantuokinius ryšius su savo biuro darbuotoja.

Toronto meras Johnas Tory penktadienį vakare atsistatydino, prisipažinęs apie nesantuokinius ryšius su savo biuro darbuotoja.<br>AP/Scanpix nuotr.
Toronto meras Johnas Tory penktadienį vakare atsistatydino, prisipažinęs apie nesantuokinius ryšius su savo biuro darbuotoja.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2023, 2:46 PM

„Per pandemiją su savo biuro darbuotoja užmezgiau santykius, neatitinkančius standartų, kurių laikausi kaip meras ir šeimos žmogus“, – sakė J. Tory žurnalistams per spaudos konferenciją rotušėje.

„Todėl nusprendžiau atsistatydinti iš mero pareigų, kad galėčiau skirti laiko apmąstyti savo klaidas ir pasistengti atkurti savo šeimos pasitikėjimą“, – sakė jis.

J. Tory atsistatydino praėjus valandai po to, kai laikraštis „Toronto Star“ paskelbė reportažą apie ne vieną mėnesį trukusius jo santykius.

68 metų J. Tory sakė, kad šie santykiai buvo „rimtas sveiko proto praradimas“, ir atsiprašė visuomenės, kolegų, žmonos bei šeimos. Jis teigė, kad santykiai „abipusiu sutarimu nutrūko anksčiau šiais metais“ ir jis apie tai informavo miesto etikos pareigūną.

Tory atsistatydino praėjus mažiau nei keturiems mėnesiams po to, kai buvo perrinktas trečiai kadencijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.