A. Lukašenkos privatus lėktuvas atskrido į Turkiją: iš Minsko išskrido vidurnaktį

Vyriausybinis Baltarusijos diktatoriaus Aliaksandro Lukašenkos šeimos verslo lėktuvas EW-301PJ, pakilęs iš Minsko vidurnaktį, nusileido Bodrumo miesto oro uoste Turkijoje 5 val. 15 min. vietos laiku.

 A. Lukašenka.<br> Imago images/Scanpix nuotr.
 A. Lukašenka.<br> Imago images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-24 09:40, atnaujinta 2023-06-24 12:46

„Baltarusijos prezidentu pasiskelbusio Aliaksandro Lukašenkos šeimai priklausantis verslo lėktuvas išskrido iš šalies ir šiuo metu yra Turkijos danguje“, – pranešė „Radarbox“.

Pabrėžiama, kad lėktuvas beveik visą laiką buvo išjungęs savo atsakiklius skrisdamas virš Rusijos. Jie vėl buvo įjungti lėktuvui skrendant virš virš Rusijos Federacijos Kalmukijos Respublikos.

Baltarusijos stebėtojai „Hajun project“ pabrėžia, kad šis lėktuvas ten skraido gana dažnai ir juo taip pat naudojasi Viktoras ir Dmitrijus Lukašenkos.

Be to, socialiniame tinkle „Twitter“ daugėja pranešimų, kad virš Maskvos skrenda vis daugiau privačių lėktuvų, kurių paskirties vieta nenurodyta arba nurodyta kaip Turkija.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.