Atskleidė daugiau detalių apie Baltarusijos ministro mirtį: rado gulintį garaže

Liepos 4 d. staiga mirė Baltarusijos transporto ir ryšių ministras Aliaksejus Avramenka. Valstybinė naujienų agentūra „BelTA“ pranešė apie jo ankstyvą mirtį, tačiau nepateikė jokių detalių. Baltarusijos opozicinis laikraštis „Nasha Niva“ penktadienį paskelbė išsiaiškinęs mįslingą politiko mirties priežastį.

A. Avramenko.<br>Twitter nuotr.
A. Avramenko.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 7, 2023, 2:06 PM, atnaujinta Jul 7, 2023, 2:08 PM

Kaip leidinys sužinojo iš dviejų šaltinių, A.Avramenka nusižudė. Skelbiama, kad politiko artimieji rado vyrą negyvą vasarnamio garaže.

46 metų A.Avramenko ministro pareigas ėjo nuo 2019 m., iki mirties dirbo įvairiose pareigose Baltarusijos ministrų tarybos aparato Transporto ir ryšių departamente.

Penktadienį įvyko atsisveikinimo su A.Avramenka ceremonija. Joje dalyvavo daug aukšto rango pareigūnų. A.Lukašenka apsiribojo tik vainiku.\

Tai jau antras pastaruoju metu A.Lukašenkos ministrų savižudybės atvejis. Praėjusiais metais savo namuose Drozdoje sau gyvybę atėmė 65-uosius metus ėjęs buvęs Baltarusijos užsienio reikalų ministras Uladzimiras Makėjus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.