Brazilijos prezidentas po klubo operacijos išrašytas iš ligoninės

Praėjus dviem dienoms po klubo sąnario keitimo operacijos Brazilijos prezidentas Luizas Inacio Lula da Silva sekmadienį grįžo į savo oficialią rezidenciją. Tai paskelbė valstybės vadovo biuras.

Luizas Inacio Lula da Silva.<br>EPA-ELTA nuotr.
Luizas Inacio Lula da Silva.<br>EPA-ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 2, 2023, 12:19 PM, atnaujinta Oct 2, 2023, 12:20 PM

Pats L. I. Lula da Silva vėliau parašė socialiniame tinkle „X“, kad rezidencijoje dirbs „artimiausias kelias savaites“. Jis padėkojo už žmonių maldas ir šmaikštaudamas pridūrė, kad atsigauna, jog galėtų nudirbti dar daugiau darbų Brazilijos labui ir nubėgti maratoną.

Ligoninė, kurioje dirbantys medikai penktadienį išoperavo 77-erių valstybės vadovą, patvirtino, kad L. I. Lula da Silva buvo išrašytas padaręs „gerą klinikinę pažangą“. Gydytojai penktadienį nurodė, kad procedūra praėjo be komplikacijų.

Dėl operacijos Brazilijos prezidentas turės padaryti pauzę savo užimtoje diplomatinių kelionių į užsienio šalis darbotvarkėje. Tačiau L. I. Lula da Silvos asmeninis gydytojas Roberto Kalilas Filho pareiškė, kad prezidentas veikiausiai galės dalyvauti lapkričio pabaigoje Dubajuje vyksiančioje Jungtinių Tautų klimato konferencijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.