Žiniasklaida: „Hamas“ išniekinta 22-metų tatuiruočių meistrė – negyva, merginos motina pateikė daugiau detalių Izraelio URM skelbia apie rastą kūną

22 metų tatuiruočių meistrė iš Vokietijos Shani Louk, kurią „Hamas“ teroristai per muzikos festivalio išpuolį Izraelyje paėmė įkaite, greičiausiai yra mirusi, skelbia portalas „Unian“, remdamasis Vokietijos transliuotojo RTL duomenimis.

Shani Louk.<br>Instagramo nuotr.
Shani Louk.<br>Instagramo nuotr.
Shani Louk.<br>DPA-Picture Alliance/Scanpix nuotr.
Shani Louk.<br>DPA-Picture Alliance/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-10-30 11:26, atnaujinta 2023-10-30 12:02

Apie tai praneša Vokietijos transliuotojas RTL su nuoroda į merginos motiną Ricardą Louk.

Moteris pažymėjo, kad informaciją apie tikėtiną dukters mirtį ji gavo vakar.

„Deja, vakar mus pasiekė žinia, kad mano dukra nebegyva“, – sakė Ricarda Louk.

„Deutsche Presse-Agentur“ ji pasakojo, kad šią informaciją jai suteikė Izraelio kariškiai.

Ricarda Louk teigė, kad jos dukters kūnas dar nerastas. Tačiau buvo rasta kaukolės kaulo nuolauža, iš kurios paimtas DNR mėginys. Tėvai jau seniai buvo pateikę reikiamą mėginį DNR palyginimui.

Pagrobtos merginos motina padarė prielaidą, kad jos dukra galimai yra mirusi jau nuo spalio 7 d. – ji galėjo būti pašauta į galvą per „Hamas“ teroristinį išpuolį.

Tačiau oficialios informacijos apie tai dar nėra. Shani Louk motina ir šeima iki galo tikėjosi, kad ji grįš namo gyva.

Prieš „Hamas“ išpuolį prieš Izraelį tūkstančiai izraeliečių susirinko į elektroninės muzikos festivalį netoli Gazos ruožo. Dešimtims muzikos festivalio dalyvių pavyko išgyventi netikėtą puolimą, pasislėpus nuo teroristų krūmuose ir grioviuose. Tačiau šimtams žmonių pabėgti nepavyko – teritorijoje, kurioje vyko festivalis, rasta 200 kūnų.

Per festivalio išpuolį „Hamas“ teroristai pagrobė 22 metų vokietę.

Vaizdo įrašas, kuriame mergina nejudėdama guli pikape, plačiai paplito internete. Shani Louk tapo siaubingo „Hamas“ teroristų išpuolio prieš Izraelį spalio 7 d. veidu.

Izraelio URM: rastas S. Louk kūnas

„Su siaubu pranešame, kad buvo rastas ir atpažintas 22 metų Vokietijos ir Izraelio pilietės Shani Louk kūnas“, – skelbė Izraelio užsienio reikalų ministerija.

„Shani, kurią „Hamas“ teroristai pagrobė iš muzikos festivalio, kankino ir demonstravo Gazos ruože, patyrė nesuvokiamus siaubus.

Mūsų mintys ir malda yra su Shani draugais ir jos šeima per šį neįsivaizduojamą košmarą. Tegul jos atminimas būna šviesus“, – rašė Izraelio URM.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.