JAV laimėtas daugiau kaip milijardo dolerių aukso puodas

Jungtinėse Valstijose laimėtas daugiau kaip milijardo dolerių aukso puodas: žaidėjas ar žaidėja Naujojo Džersio valstijoje atspėjo šešis laimingus skaičius ir dabar susižers įspūdingą sumą, antradienio vakarą savo portale pranešė „Mega Millions“ loterijos organizatoriai, kuriais remiasi agentūra AP.

JAV laimėtas daugiau kaip milijardo dolerių aukso puodas.<br>EPA-ELTA nuotr.
JAV laimėtas daugiau kaip milijardo dolerių aukso puodas.<br>EPA-ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2024, 4:03 PM

Laimingi skaičiai buvo 7, 11, 22, 29, 38 ir superskaičius 4. Aukso puodas iki 1,12 mlrd. dolerių (1,03 mlrd. eurų) prisipildė nuo gruodžio 8 d. Nuo tada vykę 30 lošimų pagrindinio laimėtojo neišaiškino.

Tai aštuntas didžiausias laimėjimas JAV loterijų istorijoje. Tikimybė laimėti „Mega Millions“ aukso puodą yra 1:302,6 mln.

Dabar loterijos laimėtojas turės dvi galimybes: visą sumą, atskaičius mokesčius, atsiimti per 30 metų arba pasirinkti vienkartinį išmokėjimą, kuris šiuo atveju sieks 537,5 mln. dolerių.

Jau ir šį trečiadienį JAV bus galima laimėti svaiginančią sumą – šį kartą loterijoje „Powerball“. Čia nuo pirmosios šių metų dienos per 36 lošimus susikaupė 865 mln. dolerių.

„Mega Millions“ loterija vyksta 45 JAV valstijose, sostinėje Vašingtone ir JAV Mergelių Salose, o „Powerball“ dar ir Puerto Rike.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.