Per gaisrą Stambule žuvo 25 žmonės, trys buvo sužeisti

Antradienį per gaisrą gyvenamajame name Stambule žuvo 25 žmonės, trys buvo sužeisti, pranešė Turkijos ekonominės sostinės gubernatorius, atnaujinęs ankstesnį 15 žuvusiųjų ir 8 sužeistųjų skaičių.

Gaisras Stambule.<br>X nuotr.
Gaisras Stambule.<br>X nuotr.
Gaisras Stambule.<br>X nuotr.
Gaisras Stambule.<br>X nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 2, 2024, 4:10 PM, atnaujinta Apr 2, 2024, 4:39 PM

„Nors ugniagesiams reagavus gaisras buvo užgesintas, per incidentą žuvo 25 žmonės. Trys sunkiai sužeisti žmonės yra ligoninėje“, – sakoma gubernatoriaus Davuto Gulo biuro pranešime.

Ankstesniame jo pranešime sakoma, kad gaisras kilo 16 aukštų pastato rūsyje. Sužeistieji nuvežti į regiono ligonines, vyksta tyrimas, pridūrė valdžia.

Pasak D. Gulo, gaisras įsiplieskė per statybos darbus 16 aukštų pastato rūsyje, centriniame Stambulo Bešiktašo rajone. Į įvykio vietą atskubėjęs naujai perrinktas Stambulo meras Ekremas Imamoglu sakė, kad rūsyje veikė naktinis klubas. „Gaisras suvaldytas. Tikėkimės, kad daugiau aukų nebus“, – sakė E. Imamoglu, pareiškęs užuojautą žuvusiųjų ir sužeistųjų artimiesiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.