Vyras ligoninėje Kinijoje peiliu mirtinai subadė du žmones

Per išpuolį vienoje ligoninėje Kinijos pietvakariuose yra nužudytųjų ir sužeistųjų. Dzensiongo rajono policija antradienio popietę pranešė, kad vyras klinikoje puolė žmones peiliu. Du asmenys žuvo, dar 21 buvo sužeistas.

smurtas, kriminalai, alkoholis, peilis, kumštis, muštynės<br>J.Stacevičiaus nuotr.
smurtas, kriminalai, alkoholis, peilis, kumštis, muštynės<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 7, 2024, 4:56 PM

Anot duomenų, vyras yra kilęs iš kaimo minėtame rajone, esančiame Sičuano provincijos šiaurėje. Detalesnės informacijos apie užpuoliką ar aukas institucijos nepateikia.

Prieš tai valstybinė naujienų agentūra „Xinhua“ pranešė apie mažiausiai dešimt aukų. Tačiau nebuvo aišku, kiek iš jų yra žuvę, ir kiek sužeista.

Policijos teigimu, ataka surengta prieš vidurdienį. Kinijos socialinėje platformoje „Weibo“ vartotojai dalijosi įrašais, kuriuose matyti įtariamojo sulaikymas. Kituose įrašuose ir nuotraukose matėsi kruvini žmonės. Sužeistieji, policijos duomenimis, gydomo klinikoje. Policija pradėjo tyrimą.

Daug aukų pareikalaujantys smurtiniai nusikaltimai Kinijoje yra palyginti reti. Privatiems asmenims čia griežtai draudžiama turėti šaunamųjų ginklų. Tačiau pastaraisiais metais vis dažniau būta atakų panaudojant peilius.

Praėjusį rugpjūtį psichine liga sergantis vyras Junanio provincijoje peiliu mirtinai subadė du žmones ir dar septynis sužeidė. Mėnesį prieš tai vaikų darželyje Guangdongo provincijoje peiliu buvo nužudyti šeši žmonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.