Tel Avivo pašonėje nukrito palestiniečių kovotojų paleista raketa, Jeruzalėje kaukė oro pavojaus sirenos

Viena raketa, penktadienį paleista iš Gazos Ruožo, nukrito jūroje šalia Tel Avivo; toks incidentas - jau antras per pastarąsias dvi dienas, policija ir liudininkai nurodė tuojau po to, kai šiame Izraelio mieste buvo įjungtos sirenos.

Policija nurodė, kad sirenos buvo įjungtos, tačiau negalėjo patvirtinti, kad buvo smogta Izraelio sostinei.<br>„Reuters“
Policija nurodė, kad sirenos buvo įjungtos, tačiau negalėjo patvirtinti, kad buvo smogta Izraelio sostinei.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 16, 2012, 3:43 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:16 AM

Jeruzalėje penktadienį ėmė kaukti oro pavojaus sirenos, pranešdamos apie galimą raketų ataką. Jei ataka pasitvirtins, Gazos Ruožo kovotojai bus pirmą kartą paleidę raketas į šį šventąjį miestą, kurį Izraelis laiko savo sostine, nors tarptautiniu mastu nepripažinta. Izraelio žiniasklaida nurodo, kad viena raketa nukrito šiauriau Jeruzalės, bet valdžia tokių pranešimų nepatvirtino. Kariškiai sako, kad raketa nukrito negyvenamoje teritorijoje šalia Jeruzalės. Gazoje „Hamas“ kovotojai, savo ruožtu, pareiškė atakavę Jeruzalę. Anksčiau „Hamas“ jau skelbė, kad po trečiadienį Izraelio pajėgų surengtos operacijos Gazoje, palestiniečiai paleido kelias raketas į Tel Avivą. Tiesa, pranešama, kad jos į šį miestą, JT laikomą Izraelio sostine, nepataikė, o nukrito į jūrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.