Izraelio gyventojai nemano, kad įmanoma taika su palestiniečiais

Didelė dauguma izraeliečių, anot apklausos, pesimistiškai vertina perspektyvas susitarti dėl taikos su palestiniečiais. Anot laikraščio „Israel Hayom“, 80 proc. respondentų netiki, kad pastarieji taikos pokalbiai su palestiniečiais gali būti sėkmingi. Jie nemano, kad derybos gali baigtis taikos sutartimi.

Didelė dauguma izraeliečių, anot apklausos, pesimistiškai vertina perspektyvas susitarti dėl taikos su palestiniečiais.<br>AP nuotr.
Didelė dauguma izraeliečių, anot apklausos, pesimistiškai vertina perspektyvas susitarti dėl taikos su palestiniečiais.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-08-16 17:10, atnaujinta 2018-03-01 22:08

77,5 proc. apklaustųjų pareiškė esantys prieš palestiniečių kalinių paleidimą, kaip geros valios gestą palestiniečių savivaldai. 63 proc. mieliau remtų žydų gyvenviečių statybos nutraukimą palestiniečių teritorijose.

Apklausos rezultatai paskelbti praėjus dviem dienoms po pirmųjų per trejus metus tiesioginių taikos derybų tarp Izraelio ir palestiniečių pradžios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.