Per mūšį Ukrainos Luhansko srityje nukauta 30 teroristų

Per susirėmimus Ukrainos Luhansko srities Sčastje miesto apylinkėse per parą buvo sunaikinti ir sužeisti daugiau kaip 30 teroristų. Ukrainos pajėgų pusės nuostoliai – 3 žuvusieji ir 8 sužeisti. Apie tai pranešė oficialus Antiteroristinės operacijos spaudos atstovas Vladislavas Selezniovas, rašo liga.net.

Per susirėmimus Ukrainos Luhansko srities Sčastje miesto apylinkėse per parą buvo sunaikinti ir sužeisti daugiau kaip 30 teroristų.<br>RIA Novosti/Scanpix nuotr.
Per susirėmimus Ukrainos Luhansko srities Sčastje miesto apylinkėse per parą buvo sunaikinti ir sužeisti daugiau kaip 30 teroristų.<br>RIA Novosti/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 18, 2014, 11:20 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:59 PM

„Sčastje rajone Antiteroristinės operacijos pajėgos susidūrė su stipriu pasipriešinimu iš kovotojų pusės. Kariai atliko keletą suderintų operacijų, kad sunaikintų šią profesionaliai parengtą kovotojų grupę. Antiteroristinės operacijos dalyvių nuostoliai – 3 žuvusieji ir 8 sužeistieji“, - „Facebook“ parašė V.Selezniovas.

Pasak jo, teroristai ir toliau apšaudo patikros postus, kontroliuojamus Antiteroristinės operacijos pajėgų, nepaisant galingų atsakomųjų smūgių iš Ukrainos pajėgų pusės.

„Per parą buvo apšaudyti 5 patikros postai, kuriuose budi Ukrainos pareigūnai. Suderinus keleto Antiteroristinės operacijos pajėgų grupių veiksmus ir panaudojus tikslaus taikymo šaudmenis kovotojų pozicijos buvo sunaikintos. Kokius nuostolius patyrė kovotojai, dar bus nustatyta“, - pridūrė V.Selezniovas.

Anksčiau buvo pranešama, kad Donecko srities Kramatorsko ir Slovjansko teroristų jėgos senka dėl Antiteroristinės operacijos karių vykdomos ilgai trunkančios blokados.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.