S. Lavrovas ir J. Kerry surengė dvišalį susitikimą

Rusijos užsienio reikalų

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas ir JAV valstybės sekretorius Johnas Kerry dalyvavo dvišaliame susitikime.<br>Reuters nuotr.
Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas ir JAV valstybės sekretorius Johnas Kerry dalyvavo dvišaliame susitikime.<br>Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2014, 10:47 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 6:22 PM

„40 minučių trukusiame susitikime šį vakarą J.Kerry ir S.Lavrovas diskutavo Ukrainos klausimu ir aptarė 12 punktų Minsko paliaubų susitarimo visapusio ir skubaus įgyvendinimo svarbą, - sakoma trečiadienį paskelbtame JAV Valstybės departamento pareiškime. - Jie taip pat kalbėjo apie kovą prieš IV (Islamo valstybę) bei mūsų atitinkamas pozicijas Irako ir Sirijos atžvilgiu“.

Anot pranešimo, Rusijos ir JAV diplomatai taip pat „pasidalino nuomonėmis apie P5+1 (nuolatinių Jungtinių Tautų Saugumo Tarybos narių + Vokietija) ir Irano derybas“.

Vadinamoji Ukrainos kontaktinė grupė rugsėjo 5 dieną Baltarusijos sostinėje Minske pasirašė taikos protokolą, kuris numato paliaubas tarp Kijevo vyriausybinių pajėgų ir prorusiškų separatistų Ukrainos pietryčiuose, belaisvių mainus bei humanitarinių koridorių atidarymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.