Egipto pareigūnų akiratyje – viešbučių personalas

[[ge:lrytas:lrytas:2830200]]

Egipto kurortai ištuštėjo.<br>AP nuotr.
Egipto kurortai ištuštėjo.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

TASS, ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 9, 2015, 9:51 AM, atnaujinta Oct 5, 2017, 5:15 AM

Pareigūnus labiausiai domina tų viešbučių darbuotojai, kurie darbo metu turi teisę įeiti į svečių kambarius. Tai – kambarinės ir kitas aptarnaujantis personalas.

Be kita ko, Egipto prokuratūra jau išklausė 30 Šarm aš Šeicho oro uosto darbuotojų parodymų. Skelbiama, kad pareigūnai apklausė Oro eismo kontrolės ir navigacijos valdybos darbuotojus, techninio aptarnavimo personalą ir oro linijų bendrovės „Egypt Air“ atstovus.

Praėjusią savaitę Egipto specialiosios tarnybos pradėjo analizuoti Šarm aš Šeicho oro uosto stebėjimo kamerų įrašus, darytus lėktuvo A321 skrydžio dieną, bandydamos nustatyti, ar į lėktuvą nepateko įtartinų asmenų. Pareigūnai taip pat renka duomenis apie asmenis, kurie prieš pakilimą buvo lėktuve, ir atlieka sudužusio lėktuvo degalų analizę. Be kita ko, buvo apklausti viešojo maitinimo įmonės, nelaimės dieną tiekusios maistą keleiviams ir orlaivio įgulai, atstovai.

Praėjusią savaitę iš Šarm aš Šeicho į Sankt Peterburgą skridęs keleivinis lėktuvas sudužo Sinajaus pusiasalyje. Juo skridę 224 žmonės žuvo. Keliama versija, kad lėktuvas nukrito po bombos sprogimo. Tačiau Egipto valdžia teigia kol kas tiksliai nežinanti nelaimės priežasties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.