Hjustone policija nušovė ginkluotą vyrą

Hjustono policija

Įvykio liudininkas Ericas Puckettas sakė televizijai KTRK, kad auka tapo juodaodis.<br>„AFP“/“Scanpix“ asociotyvioji nuotr.
Įvykio liudininkas Ericas Puckettas sakė televizijai KTRK, kad auka tapo juodaodis.<br>„AFP“/“Scanpix“ asociotyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 9, 2016, 4:57 PM, atnaujinta May 19, 2017, 9:28 AM

Hjustono policijos departamento pareigūnai sakė, kad naujausias incidentas įvyko šeštadienį apie 0 val. 40 min. vietos (8 val. 40 min. Lietuvos) laiku, kai policininkai pamatė gatvėje stovintį vyrą, kuris laikė revolverį.

Pareigūnams pareikalavus padėti ginklą ant žemės, vyras, kurio vardas nebuvo paviešintas, iš pradžių nukreipė revolverį į viršų, o po to – į policininkus, kurie pradėjo šaudyti ir jį nukovė.

Įvykio liudininkas Ericas Puckettas sakė televizijai KTRK, kad auka tapo juodaodis. Kol kas nežinoma, kokios rasės buvo incidente dalyvavę pareigūnai.

KTRK nurodė, kad abu pareigūnai yra teisėsaugos veteranai: vienas yra išdirbęs policijoje 10, o kitas – 13 metų. Dėl pareigūnų veiksmų bus atliktas vidinis tyrimas, dalyvaujant Hariso apygardai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Rusija pradėjo sausumos puolimą Charkive