Britas naktine kamera sode nufilmavo paslaptingą moterį (video)

Patikrinęs savo sode įrengtos vaizdo stebėjimo kameros įrašus, 88 metų pensininkas iš Didžiosios Britanijos Dickas Williamsas tikėjosi išvysti užfiksuotų naktinių gyvūnų, bet vietoj jų pamatė seną moterį, einančią jo sodo taku, rašo „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2012, 10:10 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:17 PM

Vaiduokliškame įraše, nufilmuotame apie 22 val. vakaro, iš nugaros matyti pagyvenusi moteris su šlepetėmis ir naktiniais marškiniais, einanti per jo namų Čerčstoko kaime galiniame kieme esantį sodą.

Įsibrovėlė eina daržinės lnk, o tada pradingsta iš kameros akiračio ir daugiau nepasirodo.

Sutrikęs vyras sakė: „Mes įjungiame kamerą tiesiog norėdami pamatyti laukinių gyvūnų, pavyzdžiui, barsukų ar lapių. Ko jau ko nesitikėjau pamatyti savo sode, tai senos moters. Nemanau, kad tai vaiduoklis. Aš netikiu jais. Bet žmonės, žinoma, gali turėti kitokią nuomonę.“

Nepaisant tyrimų, atliktų policijos ir vietinių slaugos namų, jokių moters pėdsakų nebuvo aptikta.

Nėra žinoma, nei kas ji, nei ką ji veikė D. Williamso sode tą naktį.

Niekas neprisipažino, kad ją pažįsta, nes kamera buvo pastatyta taip, jog įraše matyti tik jos kojos ir apatinė nugaros dalis.

„Ji ėjo pirmyn link pašiūrės, o tada išnyko iš akiračio ir daugiau niekur nebuvo vėl nufilmuota, - sakė pensininkas. - Mes pagalvojome, kad tai lunatikė ar kažkas iš aplinkinių namų gyventojų. Kai pranešėme policijai, jie patikrino ir globos namus, bet niekas iš globotinių nebuvo dingęs“.

Pensininkas, gyvenantis kartu su žmona Nora, sakė niekada nesulaukdavęs jokių keistų vėlyvų lankytojų, nebent kalbama ne apie žmones.

Jis sakė: „Aš radau įrodymų apie barsukus ir kitus laukinius gyvūnus – dėl šios priežasties ir nusprendžiau pastatyti kamerą“.

Policijos atstovas Huwas Morganas patvirtino, kad policija atliko tyrimą.

„Pareigūnai peržiūrėjo įrašą ir atliko tyrimą, bet nesėkmingai. Mums nepavyko nustatyti, kas ta moteris“, - sakė jis.

Galbūt ir jums yra tekę nufilmuoti ar nufotografuoti ką nors paslaptingo? Pasidalinkite siųsdami į bendraukime@lrytas.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.