Nuo žaibo pabėgęs vyras per plauką išvengė mirties (video)

Vaizdo kamera užfiksavo vairuotoją, kuris tik laimingo atsitiktinumo dėka išvengė tragedijos – akimirką, kai vyras pasitraukė nuo automobilio, į netoliese esantį medį trenkė žaibas ir jo gabalas atskriejo tiesiai į tą vietą, kur stovėjo žmogus, - praneša „Dailymail“.

Vos už kelių sekundžių, kai vyras pasitraukė, atskriejo medžio nuolaužos.<br>youtube.com
Vos už kelių sekundžių, kai vyras pasitraukė, atskriejo medžio nuolaužos.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2012, 8:12 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:09 AM

55-erių Bernardą Williamsą iš Vakarų Jorkšyro turbūt išgelbėjo pats angelas sargas, kai į jo mašinos galinį langą trenkėsi atlėkęs 3 metrų ilgio medžio gabalas. Teritorijos vaizdo kamera nufilmavo, kaip Bernardas parvažiavo namo per siatėjančią audrą, spėjo pagriebti savo krepšį iš automobilio bagažinės ir nubėgo namo link. Vos už 4 sekundžių žaibas sudaužo medį, kurio nuolaužos skrieja į visas puses.

B. Williamso žmona, 43-ejų Alison savo automobiliu važiavo paskui jį, tad matė, kaip staiga visa tai įvyko ir kaip arti mirties buvo jos vyras.

Laimingasis sakė, kad buvo išgąsdintas smūgio, bet išsyk nė nesuvokė, jog tai buvo žaibas, kol žmona nepaskambino paklausti, ar jam viskas gerai. „Bijau net pagalvoti, kas būtų buvę, jei būčiau likęs ten dar kelias sekundes“, - atsigavęs po šoko kalbėjo Bernardas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.