Išsiskyręs su mergina lenkas pareikalavo jos krūtų

Posakis, kad nuo didelės meilės iki didelės neapykantos yra tik vienas žingsnis, pasitvirtino keistoje byloje netoli Lodzės esančio Lovičiaus miesto teisme. Jam gali tekti priimti dar negirdėtą nuosprendį.

Daugiau nuotraukų (1)

Eldoradas Butrimas ("Lietuvos rytas")

2013-01-11 07:22, atnaujinta 2018-03-13 21:52

Naujųjų metų naktį su sužadėtine fotomodeliu Patrycja Pajak susipykęs kelių inspektorius Lukaszas M. po kelių dienų atsiėmė visas merginai įteiktas dovanas, nepalikdamas net pliušinių meškiukų.

Po to pykčiu degantis vyriškis nuskubėjo į vietos teismą ir visus labai nustebino reikalavimu priversti buvusią sužadėtinę susimažinti krūtinę arba grąžinti jam pinigus už operaciją.

Kelių inspektoriumi dirbantis Lukaszas M. pateikė teismui privačios medicinos klinikos sąskaitas, kurios įrodo, kad būtent jis sumokėjo už P. Pajak krūtų didinimo operaciją.

Vyriškis tvirtina, kad tai buvo ne dovana, bet savotiška paskola sužadėtinei, kuri labai siekė pasididinti krūtinę tikėdamasi geresnės modelio karjeros.

O 20-metė P. Pajak teigia, kad pasididinti krūtinę ją įkalbino aštuoneriais metais vyresnis Lukaszas M., labai gyręs didžiakrūtę ankstesnę savo merginą.

Klinikoje Lukaszas M. esą taip aktyviai agitavo rinktis kuo didesnius implantus, jog chirurgas turėjo jį raminti, kad lemiamas turi būti merginos sprendimas.

P. Pajak teigia, jog padidinta krūtinė tapo jų išsiskyrimo priežastimi, nes po operacijos ji pradėjo gauti vis daugiau pasiūlymų reklamuotis, o tai ėmė nervinti Lukaszą M.

Vyriškis ėmė pavydžiai reaguoti į internautų pagyras komentaruose po atvirų fotosesijų, o kartą pusnuogę ją net nutempė nuo scenos.

Policininkas teigia, kad nutraukti sužadėtuves ryžosi po to, kai pamatė savo bičiulį dviprasmiškoje intymioje situacijoje su P. Pajak ir suprato, jog gandai apie jos nerimtumą ir neištikimybę yra pagrįsti.

Sužinojęs, kad buvusi sužadėtinė ėmė draugauti su vienu graikų futbolininku, Lukaszas M. nusprendė iš merginos per teismą išsireikalauti atlyginti visas bendravimo metu patirtas išlaidas.

Policininkas pareiškė, kad sužadėtinė turi jam sugrąžinti 18,2 tūkstančio zlotų, kuriuos esą jai paskolino krūtinei padidinti, plaukų išsitiesinimo procedūroms, drabužių modeliavimo ir kalbos kursams, dovanoms.

Jaunuolį persekioja vyresnė mergina

Elbingo miesto teismas nagrinėja kitokią meilės virtimo neapykanta istoriją. Devyniolikametis Mariuszas Brzozowskis paprašė teismo apginti jį nuo buvusios sužadėtinės, dvejais metais vyresnės Annos L. savivalės.

Ši vaikų namų auklėtinė po išsiskyrimo beveik kasdien ėmė kelti skandalus buvusio vaikino namo kieme, kelis kartus net išdaužė akmenimis langus ir peiliu grasino susidoroti.

Policija net 80 kartų buvo atvykusi tramdyti aršios merginos, o teismas galų gale uždraudė jai būti arčiau kaip šimtas metrų nuo M.Brzozowskio.

Tai vaikino gyvenimo nepagerino, nes buvusi mergina dabar jo tyko tolėliau nuo namų, tad jaunuolis ir toliau bijo vienas išeiti iš namų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.