Japonas siūlo paragauti patiekalų iš... dirvožemio

Jeigu manote, kad pasisotinti galima tik įprastais maisto produktais, metas žvilgtelti į vieno Tokijo restorano meniu. Čia klientams siūloma kontroversiška idėja – patiekalai, pagardinti dirvožemiu. Restorano savininkas tikina, kad iš neužterštų vietovių iškasta žemė yra gausi naudingų sveikatai mineralų. Tačiau tai įtikina ne visus restorano klientus.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos ryto“ televizija

Feb 11, 2013, 9:13 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 5:04 AM

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.