Per televiziją įsilaužėliai pranešė apie iš kapų pakilusius numirėlius (video)

Programišiai, įsibrovę į vietinę amerikiečių Montanos valstijos televiziją, įspėjo žiūrovus apie zombių puolimą. Vakare žiūrėdami mėgstamą laidą amerikiečiai staiga išgirdo nerimą keliančius signalus ir pranešimą: „Numirėliai prisikėlė iš kapų ir puola gyvuosius.“

Televizijos darbuotojai aiškinasi, kaip eteryje galėjo atsirasti signalas apie zombių ataką ir ką reikia daryti, kad tai nepasikartotų.<br>123rf
Televizijos darbuotojai aiškinasi, kaip eteryje galėjo atsirasti signalas apie zombių ataką ir ką reikia daryti, kad tai nepasikartotų.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2013, 11:06 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 12:51 AM

Sensacinga informacija eteryje pasirodė pirmadienį, vasario 11 d., per du kanalus – KRTV ir CW, praneša AP. Nors buvo pažadėta artimiausiu metu pateikti daugiau informacijos, nekantrūs žiūrovai nusprendė pasitikslinti apie jų laukiančias grėsmes – policija sulaukė mažiausiai keturių išsigandusių amerikiečių skambučių.

Per vakaro žinias televizija paaiškino: „Šitas pranešimas eteryje buvo paskelbtas ne mūsų stoties, tai buvo programišių ataka.“ Televizijos darbuotojai aiškinasi, kaip eteryje galėjo atsirasti signalas apie zombių ataką ir ką reikia daryti, kad tai nepasikartotų.

Kanalo KRTV žiūrovai išskirtinę garsinę informaciją išgirdo per reklaminę pauzę, kai buvo reklamuojamos elektrinės keptuvės.

Kanalo CW žiūrovams labiau nepasisekė – įspėjimas „nesiartinti prie šių padarų ir nebandyti jų sustabdyti“ nuskambėjo rodant populiarią laidą „Steve Wilkos Show“.

Įtariama, kad nerimą keliantis įspėjimas galėjo būti ne klaida, o suplanuota serialo „Vaikščiojantys numirėliai“ kūrėjų reklaminė akcija.

Šio serialo kūrėjai jau pasižymėjo originalia reklamine kampanija, prieš pradedant šou paskelbę apie iškeltą kandidatą į prezidentus A. Zombie, kuris žadėjo JAV kovoti už teisę negyventi.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.