Keisčiausi ir nepadoriausi „Google Street View“ užfiksuoti vaizdai

„Google Street View“ - neišsenkantis lobynas ieškantiems netikėtų ir pikantiškų vaizdelių. Kai kurie vaizdai, užfiksuoti „Google“ robotų, jų dalyvius verčia kaip reikiant raudonuoti ir jaustis nepatogiai. „Google“ kamera nesigėdija fotografuoti net vaizdus „tik suaugusiems“. Štai Taivane namo lange ji nufotografavo nuogą moterį, o kitoje vietoje – vyrą, besinešantį savo guminę pripučiamą „draugę“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2013, 2:15 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:59 PM

Į „Google“ akiratį pakliuvo ir nuogas vyras, susirietęs automobilio bagažinėje – nėra aišku, ką jis ten darė. Gėda turėtų būti ir vairuotojui, kuris buvo nufotografuotas krapštantis nosį.

Kameros užfiksavo ir ne vieną intriguojančią dvikovą. Su žeberklais vienas kitą vaikosi du vyrai narų kostiumais. Pusnuogis vyras su lazda veja mešką.

Bet „Google“ kameros užsiima ne tik kitų kompromitavimu – kartais sukompromituoja ir save. Viename iš gatvės vaizdų matyti ant kito „Google“ automobilio laipiojantis vyriškis. O kitame – paukštis iš dangaus pažymi pačią kamerą.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.