Lenkų karstų gamintojai išleido erotinį kalendorių

Jau ne pirmus metus Lenkijoje išleidžiamas neįprastas kalendorius, kuris atkreipia viso pasaulio dėmesį. Vietos laidojimo bendrovė "Lindner" reklamuoja savo verslą fotografuodama... apsinuoginusias gražuoles. Tokiu neįprastu būdu ritualinių paslaugų įmonė siūlo savo produkciją "būsimiems klientams". Naujas 2014-ųjų erotinis kalendorius jau išvydo pasaulį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2013, 8:02 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:45 AM

Reklamuoti laidojimo paslaugas sunku mažiausiai dėl dviejų priežasčių. Pirma, tai gana delikati tema, reikalaujanti pagarbos. Antra, žmonės nelinkę praktiniu požiūriu mąstyti apie mirtį ir apie tai, kas bus po jos. Vis dėlto banali konkurencija tokių paslaugų rinkoje ima viršų.

Kaip žinoma, viena populiariausių dovanų iki šiol yra įmonės kalendorius. Kalendorius su gamtos vaizdais ir architektūros ansambliais - pernelyg paprasta ir įprasta, todėl "Lindner" karstadirbiai iš Lenkijos nutarė į  įmonės kalendoriaus kūrimą pažvelgti su ugnele. Jau kelerius metus jie prieš Naujuosius metus išleidžia karštą kalendorių su nuotraukomis apsinuoginusių gražuolių, kurių nepakeičiami palydovai yra karstai.

2014-ųjų kalendorius netapo išimtimi: jo pagrindinė tema - erotika, gražūs peizažai ir, žinoma, karstai.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.