Lėktuvo skrydis vėlavo dėl netinkamai patiektų riešutų

Skrydis gali vėluoti ne tik dėl prastų oro sąlygų ar gedimų. Taip gali atsitikti ir tada, kai lėktuvu skrenda oro linijų vadovo dukra, kuri įsiunta, jei riešutai būna patiekti ne lėkštutėje, o pakelyje, rašo BBC.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-09 12:23, atnaujinta 2018-01-19 14:53

Korean Air“ skrydis iš vieno Niujorko oro uosto vėlavo dėl oro linijų viceprezidentės ir skrydžių bendrovės vadovo dukros užgaidos.

Vietinė žiniasklaida pasakojo, jog 40 metų Heather Cho pareikalavo išmesti vieną įgulos narį už tai, kad jaunesnysis skrydžio palydovas pasiūlė moteriai makadamijų maišelyje, o ne lėkštutėje.

Nepatenkinta aptarnavimu moteris pasikvietė vyriausiąjį palydovą ir ėmė piktai klausinėti, kokie yra oro linijų standartai. Išbarusi liepė jam išlipti iš lėktuvo.

Pietų Korėjos oro linijų atstovai tikina, kad paslaugų kokybės vertinimas yra H.Cho darbo dalis, o tokiems jos veiksmams neprieštaravo ir pilotas. Tačiau pareigūnai liepia atsižvelgti į tai, kad tuo metu moteris buvo keleivė.

„Nors ji ir yra įmonės viceprezidentė, tuo metu ji buvo keleivė, todėl ir turėjo elgtis kaip keleivė“, – kalbėjo Pietų Korėjos transporto ministerijos atstovas.

Dabar tiriama, ar moteris savo veiksmais pažeidė aviacijos teisę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?