Satanistai per ritualą nužudė draugą, kad jis taptų vampyru

Meksikos policija suėmė tris žmones, kaltinamus draugo nužudymu. Per kompiuterių kavinėje „Freak Shop“ vykusią satanistinę ceremoniją Edwinas Juarezas Palma buvo žiauriai nukankintas ir nužudytas savo draugų, kurie esą norėjo jį paversti vampyru, rašo „Daily Mail“.

24-metį E.J.Palmą nukankino ir žiauriai nužudė per satanistinę ceremoniją, kai buvo nuspręsta jį paversti vampyru.<br>„Facebook“ nuotr.
24-metį E.J.Palmą nukankino ir žiauriai nužudė per satanistinę ceremoniją, kai buvo nuspręsta jį paversti vampyru.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2016, 6:40 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 8:00 AM

24-metis restorano darbuotojas E.J.Palma mirė, kai trys žmonės jį smaugė, mušė ir galiausiai nudaužtu buteliu prarėžė jam kaklą.

Žiaurus nusikaltimas įvyko šiaurinėje Meksikos dalyje, Čihuahua valstijoje. Viena suimtųjų yra 18-metė studentė Iveth Lopez. Kiti du įtariamieji yra 18-metis Gustavo Dorantesas ir 25-metis Omaras Sanchezas.

Jei teismas paskelbs, kad draugą nužudę jaunuoliai yra kalti,  jie kalėjime gali praleisti iki 40 metų.

Policijos teigimu, E.J.Palmai buvo pažadėta, kad jis pateks į satanistinę sektą  „Bafometo I sūnūs“, jei dalyvaus „įšventinimo ceremonijoje“.

Draugą sugalvojo paaukoti

Užuot surengus įšventinimo ceremoniją E.J.Palmai rankos buvo surištos už nugaros ir jis buvo nukankintas. Vienas įtariamų žudikų likusius draugus įtikino, jog naujoką reikėtų paaukoti, kad jis galėtų prisikelti vampyro pavidalu.

Meksikos policija apie šį įvykį sužinojo antradienį, kai E.J.Palmos kūnas buvo rastas gatvėje. Jaunuolio kūnas buvo įsuktas į du plastikinius maišus. Detektyvų nuomone, tai buvo nevykęs mėginimas žmogžudystę pateikti kaip su narkotikais susijusį nusikaltimą.

Pareigūnai aukos kraujo vėliau rado kompiuterių kavinėje „Freak Shop“, kuri priklauso vyresniajam iš dviejų žmogžudyste kaltinamų vyrų.

 Kai slaptas liudininkas pareigūnams papasakojo, kaip buvo nužudytas E.J.Palma, policija gavo orderį apieškoti šią kavinę.

Kol kas teigiama, kad žmogžudystė įvyko vėlyvą vakarą kavinės tualete ir vėliau žudikai naudojo baliklį mėgindami išvalyti nusikaltimo vietą.

Ketvirtas su nusikaltimu susijęs žmogus šiuo metu bėga nuo policijos. Manoma, kad jis yra minėtos satanistų sektos lyderis.

„Šis nusikaltimas įvyko per „Bafometo I sūnų“ sektos vadovaujamą įšventinimo ceremoniją, kai auka turėjo būti paverčiama  vampyru, – teigė policijos vadas Pablo Rocha. – Viskas, ką dabar lieka padaryti, yra suimti sektos lyderį, kurio vardas mums yra žinomas.“

Sesuo prašo neliūdėti

„Neliūdėkite. Žinau, skaudu, kad jo nebėra su mumis. Jis mano brolis, mes esame jo šeima ir mums skauda labiau nei kam kitam“, – socialiniame tinkle žinutėje draugams ir artimiesiems po brolio laidotuvių rašė aukos sesuo Alicia.

„Mes turime kai ką, kas mus guodžia: jis visada mokėjo mus padrąsinti, kai jausdavomės liūdni, – tęsė E.J.Palmos sesuo. – Būdama jo sesuo žinau, kad jis nebūtų norėjęs, jog liūdėtume dėl jo mirties.“

Kavinė „Cafe 340“, kurioje dirbo E.J.Palma, ant priekinių durų užrišo juodą kaspiną – gedulo ženklą.

„Jis buvo nuoširdus žmogus, neleisdavo man įsivelti į bėdas, – tikino vienas kavinės darbuotojas. – Jo domėjimasis vampyrais tebuvo hobis ir nieko daugiau.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.