Gamtoje pasimetusi žygeivė su šunimi šešias dienas klajojo be maisto

Šešias dienas laukinėje gamtoje pravaikščiojusi pasimetusi žygeivė Madeline Connelly rasta sveika ir gyva. Jauna amerikietė su savimi turėjo tik megztinį ir savo šunį, ir visas dienas, kol klajojo, nieko nevalgė, skelbia BBC.

 Gamtoje pasimetusi mergina praleido šešias dienas.<br> „Twitter“ nuotr.
 Gamtoje pasimetusi mergina praleido šešias dienas.<br> „Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2017, 1:59 PM, atnaujinta May 12, 2017, 2:00 PM

Iš Čikagos kilusi 23 metų M.Connelly ir jos šuo Mogie pasimetė Montanos valstijoje vietovėje, kuri praminta Diddžiuoju meškų tyrlaukiu.

Nors mergina gelbėtojams tvirtino, kad buvo išbadėjusi, ji nebuvo sužeista. M.Connelly net paprašė gelbėtojų, kad ji kartu su jais žygiuotų. Tačiau gelbėtojai to daryti neleido ir mergina buvo sraigtasparniu nugabenta į ligoninę, kur ją pasitiko artimieji.

Anot M.Connelly šeimos, mergina buvo patyrusi žygeivė ir niekam iš artimųjų net neatėjo į galvą, kad ji žus – visi buvo įsitikinę, jog ji bus rasta sveika.

„Buvau apsirengusi tik marškinėlius, kombinezoną ir megztinį su kapišonu, - pasakojo M.Connelly. - Be to, su savimi turėjau šunį, jo pavadėlį ir savo automobilio raktus.“

Pasak merginos, ji „pasielgė, kaip idiotė“, nes pasiklydo, bet nesusivokė apsisukti ir eiti atgal.

„Aš ėjau po 16 kilometrų kasdien. Su manimi buvo mano šuo. Ilsėjomės apie dvi dienas, nes vienu metu nebegalėjau pajudėti. Vienu metu tarsi snigo“, - apie savo nuotykį kalbėjo M.Connelly.

Mergina šešias dienas, kol klajojo po gamtą, nuolatos siuntė trumpąsias žinutes mamai savo mobiliuoju telefonu.

„Žinojau, kad ji perskaitys visas žinutes. Kai kurios jų buvo juokingos, - tvirtino M.Connelly. - Dalis žinučių buvo šiek tiek jausmingos, tačiau žinojau, kad ji viską įdėmiai skaitys.“

Mergina buvo rasta maždaug 8 kilometrai nuo tako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.