Žinių vedėja negalėjo suvaldyti emocijų: prajuokino daugelį paliečiantis klausimas

Vienos Rusijos vietinės televizijos pranešėja negalėjo suvaldyti juoko, kai informavo žmones apie augančias vyriausybės išmokas nepasiturintiems žmonėms. Tokią pranešėjos reakciją sukėlė neįprastai maža išmokų suma.

 Stopkadras.
 Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2020, 6:48 AM

„Vesti“ kanalo žinių vedėja Aleksandra Novikova negalėjo susivaldyti skaitydama pranešimą apie išmokas neįgaliesiems, karo veteranams, nuo radiacijos nukentėjusiems asmenims ir kitoms žmonių grupėms.

Išmokos šioms grupėms padidėjo iki 1,5 tūkst. rublių (21,8 euro).

900 jų (13,08 euro) galės būti skirti medikamentams, 137 rubliai (2 eurai) bus skirti apsilankymui sveikatingumo centre, o likę 363 rubliai (5,28 eurai) – „tarptautiniam“ transportui į tokį centrą.

Vedėja šią žinutę skaitę ramiu balsu, tačiau pradėjo kvatotis išgirdusi apie tarptautinius keliones kaštus. Nusiraminti pranešėjai neišėjo beveik minutę.

„Bandžiau nusiraminti, girdėjote mane“, – ji vėliau sakė.

Laimei, tai nebuvo tiesioginė transliacija. Pranešama, kad šios išmokos gali būti mokamos net 15 mln. Rusijos gyventojų.

Žmonių reakcija į socialiniuose tinkluose pasirodžiusį įrašą buvo įvairi. Vieni tvirtino, kad ją reikia atleisti, kiti sakė, jog moteris buvo pakišta ir reikia atleisti tuos, kurie nutekino šį vaizdo įrašą.

Treti tvirtino, kad taip jiems į veidus juokiasi ne žinių vedėja, o valdžia, kuri tikisi, jog žmonėms pragyvenimui užteks tokios sumos.

Parengta pagal „Radio Free Europe“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.