Blogio veidas: 18 metų dukrą kankinęs prancūzas ją ruošė pasaulio pabaigai

Viena prancūzė atskleidė savo tragiškos gyvenimo istorijos detales. Maude Julien pasakojo, kad 18 metų ją kankino ir su ja eksperimentavo jos tėvas. Jo tikslas – savo dukrą paversti superžmogumi, kuris galėtų išgyventi kiekvieną situaciją, išgelbėti pasaulį ir įveikti blogio jėgas.

 M.Julien 18 metų kentėjo tėvo eksperimentus. Dabar ji parašė memuarus apie savo gyvenimą.<br> lrytas.lt montažas
 M.Julien 18 metų kentėjo tėvo eksperimentus. Dabar ji parašė memuarus apie savo gyvenimą.<br> lrytas.lt montažas
 L.Didier'as savo dukrą kankino ir su ja eksperimentavo. Mat įsivaizdavo, esą ji turės išgelbėti žmoniją nuo blogio.<br> Soc. tinklų nuotr.
 L.Didier'as savo dukrą kankino ir su ja eksperimentavo. Mat įsivaizdavo, esą ji turės išgelbėti žmoniją nuo blogio.<br> Soc. tinklų nuotr.
 M.Julien pabėgo nuo savo šeimos narių, kai ištekėjo.<br> Soc. tinklų nuotr.
 M.Julien pabėgo nuo savo šeimos narių, kai ištekėjo.<br> Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 21, 2017, 10:09 PM, atnaujinta Dec 22, 2017, 12:07 AM

Fizinį ir psichologinį tėvo Louis Didier'o smurtą 60-metė M.Julien atskleidė memuaruose „Vienintelė mergina pasaulyje“.

Kai M.Julien buvo vos aštuoneri metai, ją tėvas du kartus per savaitę vertė griebti elektrinę tvorą ir liepė, kad šiukštu negalima rodyti, kad jai skauda, rašo „Daily Mail“.

Išgelbėjo tik gyvūnų artumas

Maža M.Julien nuolatos buvo užrakinama rūsyje, kuriame pilna žiurkių. Tėvas jai liepė čia būti ir „mąstyti apie mirtį“.

L.Didier'as bandė padidinti savo atžalos ištvermę. Jis ją laikydavo virš skardžio, versdavo gerti viskį ir eiti tiesiai.

Tuose namuose žmogiški jausmai buvo uždrausti: M.Julien motina dukros niekados neapkabindavo, nors gyveno su ja. Anot M.Julien, apie šilumą ir užuojautą ji išmoko iš gyvūnų – savo šuns ir dviejų ponių.

Ruošė dukrą pasaulio pabaigai

Moteris tėvo kankinimus kentė net 18 metų. Ji teigė, kad jos šeimos nariai buvo masonų kulte, kuris domėjosi okultizmu. L.Didier'as buvo šventai įsitikinęs, kad artėjo pasaulio pabaiga ir jam reikėjo apmokyti savo dukrą, kad ji vadovautų sukilimui prieš blogį, taptų planetos gelbėtoja.

M.Julien atskleidė dar vieną šiurpią detalę: L.Didier'as įsivaikino jos motiną Jeannine, kai jai buvo šešeri metai ir vėliau ją pavertė savo žmona.

Jeannine pagimdė M.Julien 1957 metais, o po gimimo L.Didier'as pradėjo įgyvendinti savo planą eksperimentų ir kankinimo būdu savo dukrą paversti didvyre. L.Didier'as praturtėjo, kai po Antrojo pasaulinio karo pardavė sukauptus vertybinius popierius.

Tėvas dukrą vienu metu vertė skersti gyvulius. Be to, šeimos samdomas darbininkas ją seksualiai išnaudojo 10 metų, nuo tada, kai jai buvo treji metai.

Pabėgo nuo savo šeimos

1972 metais L.Didier'as leido į namus atvykti muzikos mokytojui Andre Molin'ui, kad jis mokytų M.Julien groti akordeonu ir pianinu.

Per trejus metus A.Molin'as sugebėjo įtikinti L.Didier'ą, kad jis leistų M.Julien lankyti pamokas pas jį studijoje.

Kai M.Julien sukako 18 metų, jos tėvas leido jai ištekėti už muzikanto, su kuriuo ji susipažino pamokose. Tiesa, leidimą L.Didier'as davė su sąlyga, kad po šešių mėnesiu ji jį paliks, o namo grįš nekalta.

Tokios sąlygos M.Julien buvo nepriimtinos: ji susituokė su savo vyru ir visam laikui pabėgo nuo savo šeimos. L.Didier'as mirė 1981 metais, kai jam buvo 79-eri.

O M.Julien gyveno pilnavertį gyvenimą. Ji ištekėjo antrą kartą, susilaukė dviejų dukrų. Dabar M.Julien gyvena Paryžiuje ir džiaugiasi, kad yra močiutė.

M.Julien dirba psichiatre, mat jai pačiai reikėjo psichiatro pagalbos, kad išmoktų peržengti vaikystės traumas. Parašytus memuarus moteris skyrė savo motinai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.