Smarkus snygis JAV pražudė mažiausiai 11 žmonių

Smarkus snygis JAV pražudė mažiausiai 11 žmonių. Jie žuvo sekmadienį ir pirmadienį per autoavarijas rytinėje pakrantėje arba Viduriniuosiuose Vakaruose, kurios kilo dėl meteorologinių sąlygų, pranešė TV stotis NBC. Ohajo valstijoje infarktas pakirto sniegą prie savo namų kasusį vyrą. Ajovoje 67 metų moteris mirtinai sušalo savo sode.

Snygis paralyžiavo gyvenimą JAV.<br>AP nuotr.
Snygis paralyžiavo gyvenimą JAV.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

DPA, ELTA ir lrytas.lt inf.

Feb 3, 2015, 7:27 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 7:31 AM

Dėl smarkaus snygio dešimtys tūkstančių žmonių tarp Čikagos ir Bostono liko be elektros energijos. Visoje šalyje buvo atšaukta daugiau kaip 4 000 skrydžių, dar 4 000 reisų vėlavo.

Antradienį meteorologai prognozuoja mažiau sniego. „Audra rimsta ir naujo sniego pavojus toliau mažės“, – tviteryje rašė meteorologai. Po Kanados kryptimi nuslenkančios sniego audros turėtų ateiti „spiginantis šaltis“.

Jau praėjusią savaitę sniego audra „Juno“ paralyžiavo gyvenimą dalyje rytinės pakrantės. Šį kartą ypač nukentėjo Čikaga ir Bostonas. Bostone antradienį bus uždarytos visos mokyklos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.