Vilniuje vyks vytinto kumpio pjaustymo čempionatas.

Net dvi savaites sostinės „Akropolio“ MAXIMA parduotuvėje galima pasigrožėti įspūdingo dydžio piramide iš daugiau kaip tonos skirtingų vytintų kumpių. 4 metrų aukščio piramidę iš 170 kumpių MAXIMA sukūrė norėdama atkreipti savo klientų dėmesį į itin gausų mėsos gaminių asortimentą šiame prekybos tinkle.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-15 10:49, atnaujinta 2018-03-15 10:32

MAXIMA savo klientams iš viso siūlo apie 1 000 įvairių mėsos gaminių – nuo kasdienių virtų dešrelių iki gurmaniškų vytintų mėsos delikatesų. Nors mūsų šalies gyventojai labiausiai vertina Lietuvos gamintojų produkciją, prekybos tinklo parduotuvėse daug dėmesio sulaukia ir garsiausių gamintojų delikatesai iš Ispanijos, Italijos, Prancūzijos, Vokietijos ar Austrijos.

Daugiausia prekybos tinklo parduotuvėse nuperkama virtų dešrų ir dešrelių. „Esame paskaičiavę, kad į vieną eilę sudėję visas per mėnesį MAXIMA parduotuvėse parduotas virtas dešreles gautume 1 700 kilometrų kelią. Maždaug toks atstumas yra nuo Vilniaus iki Paryžiaus“, – sako MAXIMA LT, UAB, Pirkimų departamento direktorius Tomas Marcinkevičius.

Anot jo, džiugina tai, kad klientai vis dažniau palepina save gurmaniškais mėsos gaminiais: ypač per šventes nuperkama daugiau žąsų kepenėlių pašteto ar vytintų mėsos delikatesų.

„Mėsos gaminių dienų“ metu MAXIMA XX ir MAXIMA XXX parduotuvėse klientai bus kviečiami paragauti pačių įvairiausių vytintų, brandintų, rūkytų ir virtų mėsos gaminių. „Kviesdami klientus į „Mėsos gaminių dienas“ siekiame, kad jie susipažintų su mūsų asortimentu, paragautų kuo įvairesnių gaminių, taip pat sužinotų, kuo, tarkime, Parmos vytintas kumpis skiriasi nuo Serano“, – apie dvi savaites truksiančią akciją pasakoja T. Marcinkevičius.

Lapkričio 15 dieną, 17 valandą sostinės „Akropolio“ MAXIMA parduotuvėje vyks Vytinto kumpio pjaustymo čempionatas. Renginio organizatoriai dalyvių ir žiūrovų lauks prie įspūdingos, daugiausia iš Ispanijos pasididžiavimu laikomų Serano kumpių sukurtos piramidės. Čempionate savo jėgas gali išbandyti visi norintys. Dalyvauti kviečiami ir tie, kurie nori iš MAXIMA meistrų pasimokyti, kaip teisingai paruošti ir pateikti vytintą kumpį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.