L. Samėnas televizijos žvaigždėms žarstė kulinarinius patarimus

„Kai šalia stovi Linas Samėnas, net aš tampu kulinaru“, — juokiasi „Lietuvos ryto“ TV pokalbių laidos „Lietuva tiesiogiai“ vedėjas Edmundas Jakilaitis. Jis filmavosi kulinarinėje šios televizijos laidoje „Velykų skanėstai“, kuri bus rodoma nuo kovo 25-osios iki balandžio 1-osios 19 val. 45 min.

Apie gražiausios pavasario šventės tradicijas L.Samėnas šnekučiuosis ir su laidos “Padėkime augti” vedėja Laura Imbrasiene, kuri ruoš rusų Velykų valgį. Tai varškės desertas su džiovintais vaisiais. Į jį dedama grietinėlės, sviesto, apelsinų sulčių.<br>LR archyvas
Apie gražiausios pavasario šventės tradicijas L.Samėnas šnekučiuosis ir su laidos “Padėkime augti” vedėja Laura Imbrasiene, kuri ruoš rusų Velykų valgį. Tai varškės desertas su džiovintais vaisiais. Į jį dedama grietinėlės, sviesto, apelsinų sulčių.<br>LR archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

(„Lietuvos rytas“)

Mar 24, 2013, 6:07 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 10:03 AM

Laidos vedėjas garsus virtuvės meistras L. Samėnas į savo restorano virtuvę pašeimininkauti kvies televizijos laidų vedėjus bei kitus garsius žmones ir pristatys lengvai paruošiamus patiekalus iš skirtingų pasaulio šalių. Traukite rašiklius, popierių ir ruoškitės Velykoms!

E.Jakilaitis kepė duoną, kuri dedama ant Velykų stalo Italijoje. Tai įdarytas žiedo formos kepinys. Italijoje Velykų stalą taip pat puošia ėrienos ar ožkienos patiekalai, artišokai.

E.Jakilaitis savo namų virtuvėje sukinėjasi retai, dažniausiai valgį ruošia jo žmona. Žurnalistas pasiraitoja rankoves nebent norėdamas paruošti mėsos, pavyzdžiui, žvėrienos, patiekalą. Jos laidų vedėjui parūpina draugai medžiotojai.

Velykų stalą ruošia E.Jakilaičio tėvai, o jis atsiveža margučių, kuriuos su vaikais margina namuose. „Esu bičių ūkio šeimininkas, todėl vaško visada turiu“, — šypsosi žurnalistas.

Apie gražiausios pavasario šventės tradicijas L.Samėnas šnekučiuosis ir su laidos „Padėkime augti“ vedėja Laura Imbrasiene, kuri ruoš rusų Velykų valgį. Tai varškės desertas su džiovintais vaisiais. Į jį dedama grietinėlės, sviesto, apelsinų sulčių.

Žurnalistas Arnoldas Lukošius (vidurinėje nuotraukoje) ruoš argentiniečių Velykų patiekalą — sotų pikantišką špinatų pyragą, populiarų ir Urugvajuje. Šio skanėsto receptą į Pietų Ameriką atsivežė emigrantai iš Italijos, kurie čia atvyko ieškoti geresnio gyvenimo.

Kokiais gardumynais nustebins laidos „Šiandien kimba“ vedėjas Saulius Vigraitis bei laidos „Nuoga tiesa“ vedėja Rūta Janutienė, sužinosite jau greitai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.