Krevečių užkandėlės receptas

Portalo lrytas.lt skaitytojams šį kartą siūlome išbandyti „Lietuvos ryto" televizijos laidos „Viskas bus gerai" krevečių užkandėlės receptą. Pradedame gaminti!

Krevečių užkandėlė.<br>123rf.com nuotr.
Krevečių užkandėlė.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2013, 10:33 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:08 AM

Krevečių užkandėlė

Reikės:

500 g tigrinių krevečių

Imbiero šaknis

Aitrioji paprika

1 česnakas

Petražolių kuokštas

Kalendra (jeigu mėgstate)

Druska, pipirai

Alyvuogių aliejus

Tamsi itališka duona „Ciabatta“

Gaminimas:

Apkepkite imbierą, aitriąją papriką ir česnaką. Sudėkite tigrines krevetes ir pakepkite 6-8 minutes. Sudėkite susmulkintas petražoles ir kalendros pagal skonį.

Pakeptas krevetes patiekite ant itališkos duonos.

Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.