Reikės:
2-3 mažų cukinijų
3-4 šviežių morkų
400 g tigrinių krevečių
400 g smulkių krevečių
3-4 š. grietinės
4-5 skiltelių česnako
imbiero
druskos
1/3 aitriosios paprikos
Gaminame: Cukinijas supjaustome sūrio drožtuku (tai labai svarbu dėl grožio). Aliejuje pakepiname česnaką ir sudedame cukinijų bei morkų juosteles. Pakepiname, kol suminkštės ir išleis skystį. Daržoves nukeliame ir gaminame krevetes.
Aliejuje pakepiname česnaką, imbierą ir aitriąją papriką vos kelias minutes, kad nesudegtų česnakas. Dedame atšildytas krevetes ir pakepiname apie 5-7 minutes. Įberiame druskos, pipirų ir ciberžolės dėl spalvos. Dedame 3-4 šaukštus grietinės, išmaišome.
Gauname krevetes nuostabiame padaže.
Lėkštėje ant cukinijų juostelių užpilame krevečių padažo. Skanaus!