Lietuviškai brandintai jautienai – aukso medalis ir pagyros

Šiandien Baltijos maisto ir gėrimų parodoje BAF vykstančiuose geriausiai specialistų įvertintintų maisto ir gėrimų produktų apdovanojimuose aukso medalis atiteko lietuviškos jautienos kepsniui „Minute Steak“, kurį pristatė aukščiausios rūšies brandintą jautieną tiekianti mėsinė „Steak Supply“.

Lietuviai vis dažniau atranda kepsnius iš brandintos jautienos.<br>„Steak Supply“ nuotr.
Lietuviai vis dažniau atranda kepsnius iš brandintos jautienos.<br>„Steak Supply“ nuotr.
Lietuviai vis dažniau atranda kepsnius iš brandintos jautienos.<br>„Steak Supply“ nuotr.
Lietuviai vis dažniau atranda kepsnius iš brandintos jautienos.<br>„Steak Supply“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Nov 20, 2015, 1:49 PM, atnaujinta Oct 3, 2017, 4:28 PM

Pasak mėsinės vadovo Liutauro Daugirdo, aukso medalį pelnęs kepsnys lietuviškoje mėsos rinkoje išsiskiria tuo, kad, kaip ir visa „Steak Supply“ jautiena yra sausai brandintas, todėl puikiai tinka skubančiam, tačiau išlavinto skonio vartotojui.

„Tai, kad komisija įvertino „Minute Steak“ – labai svarbi žinia ir mums, ir Lietuvos ūkininkams. Juk šis skonio nestokojantis produktas iš Lietuvoje augintos jautienos yra tas, nuo kurio dažnas klientas, pirmą kartą užėjęs į mūsų parduotuvę, pradeda savo pažintį su brandinta jautiena“, – pasakojo L. Daugirdas.

Jis neabejoja, kad geros jautienos kultūra Lietuvoje netruks paplisti, nors dabar vis dar gajus mitas, kad geriausia mėsa – liesa ir šviežia.

„Tai, jog geriausia ir skaniausia jautiena – riebi, neretai stebina užsukusius į mūsų parduotuves, kaip ir pasiūlymas rinktis 40, 50 ar 60 dienų brandintą mėsą. Norintiems pažinti kitokį jautienos skonį pirmiausiai siūlome pradėti nuo „Minute Steak“. Ir džiugu, kad išbandžiusieji dažniausiai sugrįžta ir drąsiai renkasi įvairesnius produktus“, – teigė „Steak Supply“ vadovas.

Anot jo, BAF auksą pelnęs „Minute Steak“ mėgstamas ir patyrusių, tačiau dažnai skubančių brandintos jautienos gerbėjų.

BAF aukso medalius, suteikiančius papildomos vertės ir kokybės ženklą, pelno Baltijos maisto ir gėrimų parodos specialistų išrinkti ir, jų manymu, patys geriausi bei įdomiausi metų maisto ir gėrimų produktai.

Apdovanojimų metu mėsinei „Steak Supply“, kurią valdo bendrovė „Kepsnių tiekimas“, bus įteiktas ne tik aukso medalis, bet ir BAF diplomas, skirtas jų gaminamoms „Marokietiškoms“ brandintos jautienos dešrelėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.